• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: intermagazin.rs

09.12.2017

19:25

(VIDEO) RUSI UMIRU OD SMEHA: Konvoj NATO se zaglavio u blatu, ali tu nije bio kraj blamaže!

Vesti

(VIDEO) RUSI UMIRU OD SMEHA: Konvoj NATO se zaglavio u blatu, ali tu nije bio kraj blamaže!

Podeli vest

Pored brojnih saobraćajnih incidenata koji su do sada izazvali NATO vojnici u Poljskoj i baltičkim zemljama, sada se pojavio snimak o problemima NATO vojnika da zadrže pravac na asvaltnom putu.

Jedan manji konvoj NATO se zaglavio u blatu nadomak poljskog grada Lubin. Veliki NATO kamion je proklizao na putu i završio zaglavljen u blatu.

Ovo je bio samo početak muka NATO vojnika, a snimci muke ovog konvoja prethodne nedelje su postali najpopularnija vest u Rusiji.

U pomoć zaglavljenom kamioni pristigao je drugi NATO kamin koji je uspeo da ga izvuče iz blata, ali se onda prilikom okretanja na putu prevrnuo na bok. 

Na kraju su morali da reaguju poljski civilni šlep kamioni i da spasu moćnu NATO armiju.

Poljski mediji nisu naveli o kojoj NATO jedinici je reč, ali se pretpostavlja da su u pitanju američki vojnici koji čine najveći broj NATO trupa u Poljskoj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 6 godina

Da su pozvali Ruse da pomognu mozda nebi tako prosli.

XXL

pre 6 godina

Kud baš nađoše da izvode što bi rusi rekli 'приколи' (zakucati) ispod njihovog prozora.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

I takvi vladaju citavim svjetom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija