• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti. org

13.12.2017

13:28

TRAMP NAREDIO POVRATAK NA MESEC, tamo gde, kako mnogi misle, NIKAD NISU NI BILI!

Vesti

TRAMP NAREDIO POVRATAK NA MESEC, tamo gde, kako mnogi misle, NIKAD NISU NI BILI!

Podeli vest

Tonald Tramp potpisao je "direktivu o kosmičkoj politici SAD" čiji je cilj da se Amerikanci "vrate na Mesec" i da im to bude odskočna daska za letove na Mars

Ovo je potvrdio portparol Bele kuće Hogan Gajdli i precizirao da je predsednik SAD radi toga naložio Preduzimanje više koraka.

Sam Tramp je uoči potpisivanja direktive naglasio da ona "menja fokus kosmičkog programa SAD" i da će se astronauti njegove zemlje na jedini Zemljin prirodni satelit vratiti zbog dugoročnih istraživanja.

(VIDEO) PUTIN TRAŽI ISTRAGU O AMERIČKOM SLETANJU NA MESEC: Mnogo šta je sporno u zvaničnoj verziji PROGRAMA APOLO!

Bela kuća je objavila da će potpisana "direktiva" biti pokretačka snaga američke kosmičke industrije.

Potpisivanju direktive prisustvovali su potpredsednik SAD Majkl Pens, ministar trgovine Vilbur Ros i astronaut Pegi Vilson.

PUTIN INSTALIRA LASERE NA MESECU! Novi šok za SAD, Rusija se sprema za osvajanje zemljinog satelita!

Sve je, čak i u SAD, više onih koji ne veruju da su Amerikanci uopšte bili na Mesecu. U svakom slučaju, Tramp je objavio:

- Planiramo ne samo da postavimo svoju zastavu na Mesecu i da na njemu ostavimo trag i da ostvarimo let na Mars.

PUTIN PRAVI KANAL PREKO ARKTIKA: Biće to najkraća morska ruta iz Azije u Evropu, posle koje će Suec MOĆI DA STAVI KATANAC!

Zamenik portparola Bele kuće Hogan Gidli izjavio je da Trampova direktiva obavezuje NASA da realizuje inovacioni program osvajanja kosmosa koji će biti pokretačka snaga cele nacionalne kosmičke industrije, obezbediti nova znanja iz kosmosa i omogućiti SAD da stvaraju neverovatne tehnologije.

pixabay.com

Tramp je u septembru za direktora NASA kandidovao kongresmena Džejmsa Brajdenstejna, republikanca iz Oklahome koji je pristalica formiranja (američke) baze na Mesecu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija