• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

13.12.2017

19:56

SRBI UHAPŠENI U BEČU:  Otac i sin krali luksuzne automobile!

Vesti

SRBI UHAPŠENI U BEČU: Otac i sin krali luksuzne automobile!

Podeli vest

Policija u Austriji uhapsila je oca (48) i sina (21), rodom iz Braničevskog okruga, koji su sa još dvojicom srpskih državljana krali automobile po Beču, načinivši štetu od oko 200.000 evra

Kako se sumnja, otac i sin su radili kao čistači automobila u jednoj kompaniji u Beču koja se bavila pranjem vozila. 

Nakon što bi otišli na lice mesta, tipovali su automobile koje je najlakše ukrasti, a onda su to dojavljivali ljudima koji su krali automobile. 


Prema dosadašnjim saznanjima, ova četvoročlana grupa srpskih lopova ukrala je 12 automobila iz poslovnih zgrada u Beču, koje su, sumnja se, posle preprodavali u Srbiji. 

Srpski državljanin (44), za koga se smatra da je bio vođa ove grupe, još je u bekstvu, dok je treći naš državljanin (45) uhapšen u Mađarskoj i izručen Austriji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija