• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2017

16:59

(VIDEO) ŽESTOKI  NEMIRI U POJASU GAZE: Palestinci napali policiju kamenjem, Izraelci odgovorili suzavcem i BOJEVOM MUNICIJOM!

Vesti

(VIDEO) ŽESTOKI NEMIRI U POJASU GAZE: Palestinci napali policiju kamenjem, Izraelci odgovorili suzavcem i BOJEVOM MUNICIJOM!

Podeli vest

Palestinski demonstranti sukobili su se na dve lokacije u Pojasu Gaze sa izraelskim vojnicima nakon molitve

Palestinci su zapalili gume i izraelske vojnike gađali kamenjem, na šta su Izraelci odgovorili suzavcem i bojevom municijom, javlja AP.



Portparol Ministarstva zdravlja Palestine, Ašraf al Kidra, rekao je da je 16 Palestinaca povređeno na dve lokacije duž granice Gaze sa Izraelom. Prema njegovim rečima, jedna osoba je je u kritičnom stanju.

tanjug ap


Izraelska policija saopštila je da je jedan Palestinac upucan nakon što je policajca napao nožem.


Policija takođe istražuje navode da je ranjeni Palestinac nosio samoubilački prsluk ili lažnu eksplozivnu napravu.

tanjug ap


Još od prošlonedeljne odluke SAD da priznaju Jerusalim kao prestonicu Izraela, širom Bliskog Istoka se orgnizuju protesti protiv te odluke.


(VIDEO) IZRAELSKA GVOZDENA KUPOLA PRESRELA PALESTINSKE PROJEKTILE: Oborene dve rakete lansirane iz Pojasa Gaze na grad Sderot!

PRESRETNUTA RAKETA,IZRAELSKI TENKOVI I AVIONI BOMBARDOVALI GAZU: Na Hamasovo raketiranje USLEDILA JE ŽESTOKA ODMAZDA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija