• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2017

08:21

(FOTO) DRAMA NA AERODROMU U ATLANTI! Požar i nestanak struje, otkazano 1.000 letova, PUTNICI 11 SATI DRHTALI U MRAKU!

Vesti

(FOTO) DRAMA NA AERODROMU U ATLANTI! Požar i nestanak struje, otkazano 1.000 letova, PUTNICI 11 SATI DRHTALI U MRAKU!

Podeli vest

Na međunarodnom aerodromu Hartsfild-Džekson u američkom gradu Atlanti, jednom od najfrekventnijih u svetu, skoro 11 sati trajao je nestanak struje izazvan požarom u podzemnom električnom postrojenju zbog čega je više od 1.000 letova otkazano uoči početka praznične groznice povodom Božića i Nove godine

AP navodi da je lokalna kompanija za električnu energiju Džordžija pauer uspela da uspostavi ponovno snabdevanje strujom svega nekoliko minuta uoči roka koji joj je zadat i koji isticao u ponoć po lokalnom vremenu.

- Ponovno je uspostavljeno snabdevanje strujom. Putnicima se isporučuje više od 5.000 obroka. Sve će uskoro biti operativno - saopštila je ova kompanija na Tviteru.

Tanjug/AP

Rojters navodi su putnici tokom nestanka struje koja je paralizovala aerodrom sedeli u mraku na terminalima, kao i u avionima koji su zaustavljeni na pisti.

Navodi se da su američke vlasti bile primorane da preusmere sve letove koji su išli ka Atlanti.

Tanjug/AP


Tanjug/AP


Tanjug/AP


Tanjug/AP

Tanjug/AP


Tanjug/AP





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija