• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

19.12.2017

14:07

RUSKI PUKOVNIK BRUTALNO PONIZIO VOJSKU SAD: To su pirati 21. veka, uništavaju zemlje, nikom ne odgovaraju i SVI O TOME ĆUTE OSIM MOSKVE!

Vesti

RUSKI PUKOVNIK BRUTALNO PONIZIO VOJSKU SAD: To su pirati 21. veka, uništavaju zemlje, nikom ne odgovaraju i SVI O TOME ĆUTE OSIM MOSKVE!

Podeli vest

Snaga američke vojske je u nekažnjavanju. To su pirati XXI veka. Nikome ne odgovaraju. Poželeli su, pa uništili Irak, Libiju. I svi osim Rusije ćute, kaže rukovodilac Centra za proučavanje javnih problema nacionalne bezbednosti pukovnik Aleksandar Žilin

Sjedinjene Američke Države su kroz terorističku organizaciju ISIS ratovale u Siriji protiv Bašara el Asada, rekao je za televiziju Zvezda pukovnik Aleksandar Žilin.

- Snaga američke vojske je u nekažnjavanju. To su pirati XXI veka. Nikome ne odgovaraju. Poželeli su, pa uništili Irak, Libiju. I svi osim Rusije ćute. U tome je njihova snaga. Što se tiče Sirije. Želeo bih da stavim tačku: oni nisu ratovali protiv ISIS. Rukama ISIS Sjedinjene Države su ratovale protiv Asada i Rusije - naveo je Žilin.

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE: Amerikanci objavili snimke 62 atomske probe iz perioda HLADNOG RATA!

U isto vreme, Žilin je dodao da SAD kreću u modernizaciju svojih snaga, čisteći skladišta i isporučujući staro oružje zemljama istočne Evrope.

NATO SE MORA SPREČITI DA UMARŠIRA U BANJALUKU: Republika Srpska se suočava sa najvećom pretnjom ikad!

- Oni pristupaju modernizaciji. Vidimo kako sad čiste svoja skladišta, bacajući u bliskoistočnu Evropu čitavu gomilu iz prošlog veka kako bi se oslobodilo mesto za novo naoružanje. Međutim, za to je potrebno vreme - minimum 15 godina - zaključio je ovaj vojni ekspert.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija