• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna

20.12.2017

20:19

MERE BEZBEDNOSTI Italija pojačava prisustvo policije za predstojeće praznike!

Vesti

MERE BEZBEDNOSTI Italija pojačava prisustvo policije za predstojeće praznike!

Podeli vest

Italija će pojačati prisustvo policije na glavnim mestima okupljanja tokom predstojećih praznika, rekao je italijanski ministar unutrašnjih poslova Marko Miniti

Bezbednosnim zvaničnicima širom zemlje naloženo je da pojačaju kontrole u područjima gde se okuplja veliki broj ljudi tokom božićnih i novogodišnjih praznika.

Takođe, policiji je naloženo da analizira postojeće bezbednosne planove za najveće gradove u Italiji i pojača kontrole na aerodromima, lukama, železničkim stanicama, autoputevima i u gradskom prevozu, javlja DPA.

Odluke su usledile nakon sastanka Nacionalnog saveta bezbednosti u Rimu na kome je dogovoreno da se produži raspoređivanje 7.000 vojnika na ulicama italijanskih gradova do 2019. godine.

Vlasti u Italiji mesecima su u stanju pripravnosti zbog opasnosti od terorizma. Italija je do sada jedina veća država EU u kojoj nije bilo terorističkih napada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija