• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

20.12.2017

20:41

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŽENA MONSTRUM šutnula trudnu devojku pod voz u Rumuniji, on je POTPUNO SMRSKAO

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŽENA MONSTRUM šutnula trudnu devojku pod voz u Rumuniji, on je POTPUNO SMRSKAO

Podeli vest

Zastrašujući snimak koji je uznemirio građane Rumunije prikazao je ženu koja je pod voz gurnula trudnu konobaricu. Alina Čiuku (25) pokušala je da se vrati na platformu, ali je voz naišao i usmrtio je

Policija je za ovaj užasan zločin uhapsila Magdalenu Serban (36), a saopšteno je da je ona ranije te večeri pokušala još jednu ženu da gurne na šine, međutim, ta putnica je uspela da se odbrani.

Oba incidenta su snimile nadzorne kamere, a šokantan snimak ubistva postavljen je i na internet kako bi policija lakše došla do žene napadača.

UŽAS U ŠKOLI U MEKSIKU: Novinar ubijen pred očima roditelja i dece!

Rumunski mediji prenose da se je Alina radila kao konobarica u Bukureštu gde je živela sa svojim dečkom. Sumnja se da je bila trudna u vreme smrti.

Serban se nalazi u pritvoru i trenutno je na psihijatrijskoj proceni, a policija pokušava da otkrije koji je bio njen motiv za ovakav potez, piše "Mirror".

Kako se navodi, ona je na društvenim mrežama optužila nekoliko ljudi, uključujući i brata, za seksualno zlostavljanje.

Rumunska ministarka Karmen Dan čestitala je policajcima koji su uhvatili ubicu samo nekoliko sati posle napada. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija