• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

21.12.2017

18:33

​VAŠINGTON BRUTALNO UDARIO NA SRBIJU: Kosovo će progurati u UN, Priština i SAD dele iste demokratske vrednosti!

Vesti

​VAŠINGTON BRUTALNO UDARIO NA SRBIJU: Kosovo će progurati u UN, Priština i SAD dele iste demokratske vrednosti!

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države radiće na tome da Kosovo bude prepoznato kao država član Ujedinjenih nacija, poručila je ambasador SAD pri UN Niki Hejli

Tokom svog govora, ona je rekla da će Sjedinjene Države raditi kako bi Kosovo bilo prepoznato kao država članica Ujedinjenih nacija, jer se Kosovo i SAD poštuju, veruju jedni u druge i dele iste demokratske vrednosti, dodajući da ova vrsta veze ne može biti prekinuta.

TEŠKA BLAMAŽA SAD U SAVETU BEZBEDNOSTI: Ambasadorka Hejli preti i zapisuje neposlušne države, Tramp ukida finansijsku pomoć!

Govoreći o izazovima koje sve države imaju u određenim trenucima, pomenula je da je Kosovo* pomoglo Sjedinjenim Državama tokom nedavne oluje koja je pogodila Teksas.

NUKLEARNI DIJALOG O KOSOVU? Vašington i Priština protiv Moskve i Beograda!

DRAMATIČNO! AMERIKANCI PRAVE NOVI HAG ZA SRBE! U Vašingtonu se sprema novi PAKLENI PLAN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Flavie Felix IV

pre 6 godina

Poslali 15 siptara sa metlama da pociste krš.

Maja

pre 6 godina

Sta bi sa "istorijskim pomirenjem USA I Srbije" koje su najavili? Pojeo vuk magarca?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija