• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

21.12.2017

21:25

​ERDOGAN LIKUJE: Tramp bez odugovlačenja da povuče odluku o Jerusalimu​

Vesti

​ERDOGAN LIKUJE: Tramp bez odugovlačenja da povuče odluku o Jerusalimu​

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan rekao je da očekuje od administracije predsednika SAD Donalda Trampa da bez odugovlačenja povuče svoju odluku o priznanju Jerusalima kao prestonice Izraela

Erdogan se putem Tvitera zahvalio na velikoj podršci na sednici Generalne Skupštine Ujedinjenih nacija, gde je više od 100 država glasalo za poništenje odluke SAD o priznanju Jerusalima.

Generalna skupština UN danas je, na vanrednoj sednici, sa 128 glasova "za" i devet "protiv" proglasila američko priznavanje Jerusalima kao prestonice Izraela ništavnim.

ERDOGAN PORUČIO TRAMPU: Ne možeš svojim dolarima kupiti demokratsku volju!

Kako su prenele agencije, 35 zemalja je bilo uzdržano.


Prethodno je američka ambasadorka u UN Niki Hejli zapretila da će SAD "zapamititi dan kada su napadnute u Generalnoj skupštini UN samo zato što su ostvarile svoje pravo suverene zemlje", istakavši da nikakvo glasanje u UN neće promeniti američku odluku o Jerusalimu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija