• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

22.12.2017

14:37

ZAJEDNIČKA POSVEĆENOST REŠAVANJU PALESTINSKO - IZRAELSKE KRIZE Putin i Erdogan razgovarali o Jerusalimu

Vesti

ZAJEDNIČKA POSVEĆENOST REŠAVANJU PALESTINSKO - IZRAELSKE KRIZE Putin i Erdogan razgovarali o Jerusalimu

Podeli vest

Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, razgovarali su telefonom o rešenju za bliskoistočnu krizu u kontekstu rezolucije o statusu Jerusalima koju je usvojila Generalna skupština UN

- Oni su ponovili zajedničku posvećenost daljem promovisanju napora u rešavanju palestinsko-izraelske krize na osnovu međunarodnih pravnih normi i primene prava palestinskog naroda da stvori nezavisne države - saopštila je pres-služba Kremlja, preneo je Tass.

ERDOGAN LIKUJE: Tramp bez odugovlačenja da povuče odluku o Jerusalimu

Generalna skupština Ujedinjenih nacija je, na vanrednoj sednici, sa 128 glasova "za" i devet "protiv" proglasila američko priznavanje Jerusalima kao prestonice Izraela ništavnim.

Kako su prenele agencije, 35 zemalja je bilo uzdržano.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija