• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.12.2017

12:57

(VIDEO) BIVŠI PILOT CIA TVRDI: Mesec je veštačka tvorevina, na njemu živi 250 miliona stanovnika, IMAM I DOKAZE ZA TO!

Vesti

(VIDEO) BIVŠI PILOT CIA TVRDI: Mesec je veštačka tvorevina, na njemu živi 250 miliona stanovnika, IMAM I DOKAZE ZA TO!

Podeli vest

Džon Lir, bivši oficir CIA, tvrdi da je otkrio skrivene strukture na Mesecu i pokazao neverovatne fotografije za koje kaže da jasno pokazuju veštačke strukture i građevine. Tvrdi da već u ovom trenutku na Mesecu živi 250 miliona ljudi!

Amaterski astronomi snimili su nešto što podseća na holografsku projekciju na površini Meseca. Je li ona iskorišćena za skrivanje struktura, koji bi drugi razlog bio za holografsko projektovanje i, zapravo, za razmeštanje kratera!?

Ljudi su na Mesec otišli tokom 40-ih i 50-ih godina prošlog veka koristeći se Teslinom antigravitacijskom letelicom.

Bloomsbury Auction

- Ne mogu to da dokažem jer bih već bio mrtav, ali to je logično jer na šta bi drugo američka vlada mogla da upumpa tolike milijarde dolara? - tvrdi Lir, a prenose hrvatski mediji.

PROGOVORIO ŠEF TAJNOG PROGRAMA PENTAGONA: 'MALI ZELENI' SU TU! Luis Elizondo šokirao svet!

U njegovom videu mogu se videti fotografije snimljene iz opservatorije Jerks 1946. godine. Pokazuju veliku eksploziju severozapadno od kratera Endimiona.

- Kao što znamo, dim, prašina ili para ne mogu da se podižu u vakuumu. No, na ovim fotografijama jasno se vidi kako se dim diže u veliki oblak koji se uspravlja s površine Meseca i širi prema vrhu njegove atmosfere. To bi bilo moguće da uz površinu Meseca nema vakuuma i da nema samo šestinu Zemljine gravitacije - tvrdi Lir i dodaje da Mesečeva masa zapravo iznosi 68,71 odsto Zemljine.

Lir objašnjava kako je Mesec stvoren u Jupiteru pre 40 miliona godina, a u vreme poslednjeg ledenog doba, pre otprilike 15.000 godina, elektromagnetnim tegljačem dovučen je u orbitu Zemlje. Sve to objašnjava odakle na Mesecu toliki ogromni gradovi, civilizacije i baze.

- Stanovnici Meseca su vanzemaljci koji donekle podsećaju na ljude. Tamo ima i "sivih", ali oni žive ispod površine Meseca i rade u ogromnim laboratorijama. Međutim, priča ide i dalje! Zemlja je kažnjenička planeta, tj. zatvor, a takvih planeta-zatvora ima najmanje milijardu! - rekao je.

Inače, Džon je unuk osnivača Lirdžeta, Bila Lira. Penzionisani je vazdušni kapetan i bivši pilot CIA koji je upravljao više od 100 različitih aviona tokom 40 godina aktivnog letenja. On ima više pilotskih sertifikata nego bilo koji drugi sertifikovani pilot. Leteo je u Aziji, Africi, istočnoj Evropi i na Bliskom istoku.

(VIDEO) NAJPOZNATIJI PILOT CIA ŠOKIRAO AMERIKU! BOINZI NISU SRUŠILI KULE BLIZNAKINJE: To je zavera američkih službi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Karan

pre 6 godina

Nigde ne spominje da je mesec veštačka tvorevina

Ante

pre 6 godina

Mesec je kolonija Srba iz susednih Galaksija!! Srbi, kao najstariji narod u Svemiru, naselili su Zemlju, Mesec i sve planete u sedam Na Mesecu se priča čisti srpski jezik! Adam je bio Srbin, zvao se Avro, a Eva se zvala Milodarka! Naravno da CIA i Vatikan neće da priznaju da su Srbi najstariji narod i da su stvarali život na Zemlji!

miki

pre 6 godina

oval ili se jezivo uspricao ili naduvao ili sto ja mislim koristi glupost masa da zaradi novac. Budala!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija