• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com

25.12.2017

13:57

(JEZIVI VIDEO) POGLEDAJTE MOMENAT KADA POMAHNITALI AUTOBUS ULEĆE U STANICU METROA U MOSKVI!

Vesti

(JEZIVI VIDEO) POGLEDAJTE MOMENAT KADA POMAHNITALI AUTOBUS ULEĆE U STANICU METROA U MOSKVI!

Podeli vest

Prema najnovijim informacijama četvoro ljudi je poginulo a više do 10 povređeno u incidentu koji se danas dogodio u Moskvi

Incident se dogodio na aveniji Kutuzovski, kod metro stanice Slavjanski bulevar, kada je autobus iz zasad nepoznatog razloga uleteo na stepenice i pokosio ljude koji sus e tamo našli. 

Prema izvorima agencije TASS najmanje četiri osobe je poginulo, a više od 10 povređeno.

Policija istražuje dva moguća uzroka incidenta, izjavio je izvor za RIA Novosti. 

Prva je otkazivanje kočnica,, a druga gubitak kontrole posle sudara sa automobilom.

Vozača autobusa privela je policija.

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin stigao je na mesto nesreće. Gradonačelnik je posetio mesto nesreće i krenuo ka operativnom štabu. Policija je ogradila mesto nesreće, a novinarima nije dozvoljeno da priđu.

(VIDEO) HOROR U MOSKVI! Autobusom uleteo na stepenište metroa, NAJMANJE PETORO MRTVIH!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 6 godina

Sreća da nema više mrtvih. Nema dileme da je vozač namerno usmerio autobus, lepo se vidi da je stojao i onda polako skreće na trotoar pa dole na ulaz podzemne. Da li je u pitanju terorizam ili je neko "pukao" baćuške će brzo ustanoviti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija