• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.12.2017

16:22

ŠOK U RUSIJI! Ženu sa balkona oduvao jak vetar, slomila ruku i tri rebra!

Vesti

ŠOK U RUSIJI! Ženu sa balkona oduvao jak vetar, slomila ruku i tri rebra!

Podeli vest

 Jak vetar sa snegom oduvao je danas ženu (65) sa balkona na četvrtom spratu na pacifičkom ostrvu Sahalin, preneli su danas ruski mediji

Kako se navodi, incident se dogodio kada je žena izašla na balkon da popuši cigaretu, ali je potom, na sreću, pala na gomilu snega, prenosi AP.

Međutim, ambulantna kola nisu mogla da dođu do kuće pa je žena u bolnicu prebačena na bageru.

Lokalni mediji preneli su da je žena slomila ruku i tri rebra, a zadobila je i potres mozga.
Sahalin se nalazi na krajnjem istoku Rusije i od ponedeljka je pogođen serijom snežnih oluja i udara vetra koji su dostizali brzinu od oko 150 kilometara na sat.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija