• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

28.12.2017

21:09

(VIDEO) DRAMA NA AERODROMU NA MALTI: Jak vetar zabio avion u zgradu

Vesti

(VIDEO) DRAMA NA AERODROMU NA MALTI: Jak vetar zabio avion u zgradu

Podeli vest

Avion se zabio u zgradu nakon što ga je s parkirališta pogurao jak vetar na Malti

Nos privatnog aviona zabio se u praznu zgradu na malteškom međunarodnom aerodromu, u blizini Valete.

Hitne službe pozvane su na mesto događaja, ali se ispostavilo da niko nije povređen, piše BBC. U trenutku udara u zgradu u avionu nije bilo nikoga.

Malteški mediji javljaju da avion pripada Britancu Majlu Aškroftu, pa je BBC za komentar kontaktirao njegovog portparola, koji im tu informaciju nije potvrdio.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija