• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2017

18:27

PRLJAVA IGRA:  Amerikanci helikopterima evakuisali komandante Islamske držaev!

Vesti

PRLJAVA IGRA: Amerikanci helikopterima evakuisali komandante Islamske držaev!

Podeli vest

Kako navodi agencija SANA teroristi su američkim helikopterima prebačeni u provinciju Al Hasaka na severoistoku Sirije

Komandanti terorističke grupe, tzv. Islamske države, evakuisani su danas iz provincije Deir ez Zor u Siriji američkim helikopterima, javlja agencija SANA.

Kako navodi ta agencija, pripadnici ID su prebačeni u provinciju Al Hasaka na severoistoku Sirije, a prema izvorima agencije, ovo je drugi put da SAD evakuiše teroriste ID, prenosi AP.

Ranije ove nedelje, vlada Sirije je uputila dopis Ujedinjenim nacijama, u kojem je optužila koaliciju predvođenu SAD da pravi dogovore i koordiniše svoje akcije sa ID, podseća TAS S.

Bi-Bi-Si (BBC) je 14. novembra javio da je Koalicija predvođena SAD, zajedno sa svojim sirijskim saveznicima, napravila dogovor sa ID, kojim je omogućena evakuacija 250 pripadnika ID, kao i 3.500 članova njihovih porodica iz grada Rake.


Komentarišući ove navode, ministar spoljnih poslova Rusije, Sergej Lavrov, rekao je tada da Rusija nema dokaze o umešanosti Koalicije predvođene SAD sa evakuacijom ekstremista iz Rake, ali da bi to trebalo ispitati.

SAD: MI SMO OSLOBODILI SIRIJU, A NE PUTIN! Kad bi postojala MERNA JEDINICA ZA GLUPOST zvala bi se VAŠINGTON!

PROPAST ISLAMSKE DRŽAVE: Sirijska vojska zauzela poslednje veliko uporište islamista!

(VIDEO) RUSI SNIMILI KAKO SAD POMAŽU ISIS: Vašington uhvaćen u laži, TERORISTI SU NJIHOVI IGRAČI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gicko KomanDo

pre 6 godina

Pa izvlače svoje agente,a nove mentole će vrbovati lako.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija