• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

01.01.2018

17:20

UKRAJINA BI DA SRUŠI KRIMSKI MOST: Moskva: Samo probajte da ga napadnete!

Vesti

UKRAJINA BI DA SRUŠI KRIMSKI MOST: Moskva: Samo probajte da ga napadnete!

Podeli vest

Krimski most je ranjiv za udare avijacije i raketa, izjavio je ukrajinski general Igor Romanjenko. Državna duma je upozorila da će svaki atak na rusku teritoriju, a napad na Krimski most bi to bio, dobiti adekvatan odgovor

Bivši zamenik načelnika Generalštaba Oružanih snaga Ukrajine general-potpukovnik u rezervi Igor Romanjenko dao je za ukrajinski list Glavred ocenu rizika koje za Ukrajinu i njenu bezbednost nosi Krimski most, nazvavši ga ranjivim sa vojne tačke gledišta.

- Most predstavlja stratešku arteriju koja bi mogla da obezbedi krimsku grupu protivnika, i da omogući ekonomski rast Krima. Iako je sa vojne tačke gledišta on prilično ranjiv za avijaciju, rakete kopnenog i morskog baziranja - rekao je on.

Prvi zamenik predsednika komiteta Saveta Federacije za odbranu i bezbednost Franc Klincevič odgovorio je Romanjenkovu da će čim poleti bilo kakva raketa ili avion sa namerom da bombarduje Krimski most, Moskva adekvatno odgovoriti.

KIJEV NAPADA KRIM SA MORA: Ukrajina planira da vrati poluostrvo, OD PUTINA TRAŽE STO MILIJARDI DOLARA!

- To je atak na našu teritorijalnu celovitost i pretnja za život građana Rusije… Zato je sve to dečje brbljanje, reči neadekvatnog generala koji ne razume u potpunosti posledice ovakvih potencijalnih akcija - istakao je za RT Klincevič.

Predsednik komisije Saveta Federacije za informacionu politiku Aleksej Puškov nazvao je izjavu ukrajinskog generala glupošću.

AMERI TAJNO KUPUJU RUSKE MIGOVE I SUHOJE: U avio-bazi Nelis 64-ta eskadrila "Agresor" uvežbava napad na Moskvu!

- Izjava o ranjivosti Krimskog mosta za ukrajinske rakete je glupost godine, nevezano od toga da li je došla od bivšeg vojnika ili kijevskog stratega - napisao je Puškov na Tviteru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija