• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

03.01.2018

11:10

RAZOTKRIVENE RAZUZDANE SEKSUALNE ORGIJE HI-TECH ELITE! U Silicijumskoj dolini ŽENE NE SMEJU DA KAŽU NE!

Vesti

RAZOTKRIVENE RAZUZDANE SEKSUALNE ORGIJE HI-TECH ELITE! U Silicijumskoj dolini ŽENE NE SMEJU DA KAŽU NE!

Podeli vest

Muška elita Silicijumske doline poznata je po redovnom priređivanju ekstravagantnih seksualnih zabava s obiljem droge i žena, otkrili su upućeni sagovornici novinarki uglednog Bloomberga Emili Čang

Posle dve godine istraživanja, ona će uskoro objaviti knjigu koja se bavi upravo razotkrivanjem razuzdanog načina života tehnoloških moćnika.

Prema delovima knjige objavljenima u magazinu Vanity Fair, višednevne orgije u kojima učestvuju high-tech preduzetnici i investitori javna su tajna tehnološke elite, iako većina van Silicijumske doline o tome nema pojma.

Pixabay

Knjiga "Brotopia: Breaking Up the Boys' Club of Silicon Valley" zasniva se na svedočenjima nekoliko desetina osoba koje su, većinom anonimno, progovorile o stvarima koje su doživele na tim zabavama.

Gotovo uvek neizostavan deo zabave čini konzumiranje droge MDMA, koja se često poslužuje u obliku tabletica s logotipom neke od velikih tehnoloških kompanija. Ali, pre nego što se zvanice nadrogiraju, veče započinje klasično - uz večeru i piće, da bi do kraja završila seksom, ponekad u grupama po troje. Organizatori se uvek pritom trude da na takvim zabavama bude barem dvostruko više žena od muškaraca.

Pixabay

Pozvani se o mestu i vremenu zabave obaveštavaju usmeno, ili putem Facebooka, Snapchata i sličnih aplikacija, a lokacije razuzdanih orgija su svuda - po različitim vilama u okolini San Franciska, dvorcima u dolini Napa, kućama na plaži u Malibuu, pa čak i na jahtama u Ibici.

Emili Čang otkriva da čak ima gostiju koji na takve zabave dolaze sa svojim suprugama, jer su "otvoreni brakovi" navodno sve učestalija pojava u tehnološkim krugovima.

Ipak, mnoge žene u Silicijumskoj dolini nađu se u nevolji ukoliko ih pozovu na jednu od takvih zabava.

- Ukoliko učestvujete u tim seksualnim zabavama, nemojte pomišljati da ćete ikada pokrenuti svoju kompaniju ili da će neko investirati u vaš projekat. Ta se vrata zatvore. Ali, ukoliko ne učesvujete, isključe vas tako da ste u nevolji šta god učinili - efektno je sažela nezavidan položaj preduzetnica u high-tech industriji, jedna od sagovornica u knjizi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija