• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

03.01.2018

18:50

(VIDEO) UKRAJINA PRETI PUTINOVOM MOSTU"GROMOM 2"! Moskva se trese od smeha: PRESTANITE DA NAM PRETITE EKSPERIMENTALNIM RAKETAMA!

Vesti

(VIDEO) UKRAJINA PRETI PUTINOVOM MOSTU"GROMOM 2"! Moskva se trese od smeha: PRESTANITE DA NAM PRETITE EKSPERIMENTALNIM RAKETAMA!

Podeli vest

Ukrajina je sprovela ispitivanje motora za rakete koje će biti korišćene u okviru najnovijeg operativno-taktičkog kompleksa "Grom 2", saopštio je Nacionalni industrijski portal Ukrajine

Kako se navodi, raketni kompleks spreman je za prva testiranja.

Prema informacijama, "Grom 2" je namenjen za borbu protiv stacioniranih ciljeva na udaljenosti od 50 do 280 kilometara, a u stanju je da ispali raketu težine do 480 kilograma.

Ubrzo zatim oglasila se krimska Državna duma, a zamenik predsednika komiteta za nacionalnost Ruslan Balbek mišljenja je da je Kijev ovaj snimak objavio neposredno nakon Nove godine kako bi pokvario građanima Krima novogodišnje slavlje.

NEUSTRAŠIVI PUTINOVI ČUVARI: Oni štite predsednika Rusije, FSO JE NAJMOĆNIJA SLUŽBA NA SVETU!

Prema njegovim rečima, Ukrajina namerno signalizira da postoji opasnost u Krimu, budući da rakete ovog kompleksa mogu da dolete i do novoizgrađenog Krimskog mosta.

CILJ JE ELIMINISATI SRBE KAO BILO KAKAV FAKTOR U REGIONU: Zapad neće odustati, SRBIJA JE ZA NJIH MALA RUSIJA!

- Ova vest uperena je isključivo protiv građana Krima, jer vojsku nije tako lako uplašiti pogotovu ne kojekakvim eksperimentalnim raketnim lanserima - zaključio je Balbek.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija