• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs / informer.rs

03.01.2018

18:59

NEZAPAMĆEN HOROR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Muškarac SKOČIO sa osmog sprata na dete (2), OBOJE MRTVI

Vesti

NEZAPAMĆEN HOROR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Muškarac SKOČIO sa osmog sprata na dete (2), OBOJE MRTVI

Podeli vest

Dečak star samo 21 mesec poginuo je kada je muškarac (39) skočio sa osmog sprata zgrade sa namerom da se ubije

Nesreća se dogodila u Zaporižiju na jugoistoku Ukrajine, a otac nesrećnog dečaka video je trenutak kada je muškarac pao na njegovog sina. I muškarac i dečak poginuli su na licu mesta, iako su lekari pokušavali da ih reanimiraju.

Kako je preneo "Dejli mejl", policija je izjavila da je muškarac skočio da bi se ubio. Ubrzo se ispred zgrade okupila masa ljudi, a majka dečaka Ana Poliščuk, pozdravljala se sa roditeljima nakon proslave Nove godine, i izašla iz zgrade samo nekoliko minuta nakon što je muškarac pao na mališana.

(FOTO) OLUJA BESNI ZAPADNOM EVROPOM! Jaki vetrovi nose sve pred sobom, ima poginulih, 15 osoba povređeno

Do tada su na lice mesta već stigle lekarske ekipe, a lekari su fanatički pokišavali da ga vrate u život.

- Čuo sam glasan udarac i onda je majka dečaka istrčala napolje. Otrčala je do ambulantnih kola gde su lekari pokušavali da spasu njenog sina, i sve je odmah shvatila. Morao sam da zatvorim prozor, njeni vrisci su bili agonija bola. Nisam mogao da slušam - ispričao je komšija Sergej Borisov.

Kako je ispričao za tamošnje medije stariji doktor Vitalij Reznikov, muškarac koji je izvršio samoubistvo pao je pravo na dečaka.

HOROR! Lekari tokom porođaja OTKINULI BEBI GLAVU!

- Mališan se potpuno slomio pod udarcem. Pokušali smo da reanimiramo njegovo srce i pluća, ali je umro u ambulantnim kolima - rekao je doktor.

Muškarac koji je izvršio samoubistvo identifikovan je kao Jevgenij, građevinski radnik koji je bio komšija dečakovih rođaka. Kako su ispričale komšije, on je poznavao njihovu porodicu, kao i dečaka kojeg je ubio.

- Proveravamo da li je bio pijan, ili je bilo drugih razloga koji su ga naveli da ovo uradi - saopštila je policija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija