• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2018

18:29

TRAMP JE*E ŽENE PRIJATELJA! Otkrivene mračne tajne AMERIČKE PREDSEDNIČKE PORODICE!

Vesti

TRAMP JE*E ŽENE PRIJATELJA! Otkrivene mračne tajne AMERIČKE PREDSEDNIČKE PORODICE!

Podeli vest

Predsednik SAD voli seks sa tuđim ženama, a od svoje supruge beži i spava sam zaključan u sobi. Jede burgere iz "Mekdonaldsa" jer se plaši da ga ne otruju, a uradio je i skalp zbog čega ima smešnu frizuru, otkriveno u knjizi "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće"    

Američki predsednik Donald Tramp najviše voli seks sa ženama prijatelja, dok svoju suprugu Melaniju ne pušta u spavaću sobu, tvrdi novinar Majkl Volf u novoj knjizi "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće". Autor šokantne knjige, koji je pratio Trampovu administraciju od izbora 8. novembra 2016. i proveo skoro deset meseci u Beloj kući, otkriva još i da je predsednik SAD uradio skalp kako ne bi bio ćelav, da farba kosu, da se plaši da ga ne otruju, pa jede hranu iz "Mekdonaldsa", kao i da muža ćerke Ivanke, Džareda Kušnera, ne voli baš mnogo. 

Bela kuća nije mnogo komentarisala izvode iz knjige, koja bi trebalo da bude objavljena u utorak, već je samo navela da je u pitanju blatnjava tabloidna priča puna lažnih i pogrešnih navoda.

U nastavku prenosimo najzanimljivije odlomke knjige, koji su procurili u medije. 

Živi za to da odvede žene prijatelja u krevet  

Američki predsednik Donald Tramp uživa kad uspe da odvuče u krevet žene prijatelja.


- Kako bi Tramp uspeo da zavede supruge prijatelja, koristi brojne taktike. Na primer, pozvao bi njenog muža na sastanak u svoj kabinet, a onda bi krišom telefonom pozvao ženu i uključio spikerfon kako bi ona slušala razgovor. Prijatelja bi provocirao pitanjima: "Da li još imaš seks sa ženom? Koliko često? Sigurno si imao bolje od nje. Pričaj mi o tome." Kad bi ovaj ispričao šta ima, Tramp bi dodao: "Dolaze mi neke devojke iz Los Anđelesa. Možemo da odemo gore i super se provedemo. Obećavam ti" - navedeno je u knjizi.  

Kako se dodaje, žena prijatelja bila bi toliko ljubomorna da bi, čim je Tramp pozove, pristala na izlazak i seks s njim. 

Jedan Trampov saradnik ispričao je da je sadašnji predsednik SAD po pitanju odnosa prema ženama dosta sličan svom prethodniku Bilu Klintonu, poznatom po brojnim neverstvima. 

- Razlika je u tome što je Bil imao ugled, dok Tramp nema ni to - rekao je taj izvor. 

Melanija plakala kad je postala prva dama 

Reuters

Prva dama SAD Melanija Tramp plakala je kad je njen suprug Donald Tramp postao predsednik SAD.

- Tramp je tokom cele kampanje uveravao Melaniju da neće trijumfovati. Ona se nadala da će joj kampanja doneti dodatnu popularnost i da će se ubrzo vratiti starom životu. Zato je briznula u plač kad je tokom izborne noći shvatila da je postala prva dama. Bila je na ivici suza i na suprugovoj inauguraciji 20. januara 2017. - naveo je Volf. 

On je dodao da se Melanija, za razliku od svojih prethodnica, preselila u Vašington tek u junu, nakon što je njen sin Baron Vilijam (12) završio školske obaveze u Njujorku. 

Spava sam zaključan u sobi

Majkl Vulf  je u svojoj knjizi nagovestio da su Melanija i Donald Tramp u lošim odnosima.

 - Njih dvoje spavaju u odvojenim sobama. Tramp je na vratima svoje spavaće sobe postavio dodatnu bravu čim se uselio u Belu kuću. Tamo spava sam, i to zaključan. Pre njih, samo su Džon i Džeki Kenedi spavali u odvojenim krevetima - piše Vulf. 

Plaši se da ga ne otruju, pa jede "Mekdonaldsovu" hranu

Donald Tramp jede čizburgere iz "Mekdonaldsa" zato što se plaši da će ga otrovati. 

- Tramp je toliko paranoičan da smatra da mu je bezbednije da naručuje unapred pripremljenu brzu hranu jer ljudi koji to spremaju ne znaju kome je namenjena - piše u knjizi. 

Kako se dodaje, lider SAD je po useljenju u Belu kuću najčešće večerao oko 18.30 sa svojim glavnim strategom i šefom izbornog štaba Stivom Benonom. Kad on ne bi bio tu, Tramp bi odlazio u svoju spavaću sobu i na krevetu jeo čizburger ispred tri televizora.

Misli da će ga osoblje zaraziti

Odmah po useljenju u Belu kuću Tramp je zabranio spremačicama da mu dodiruju četkicu za zube i ostale lične predmete zbog straha od zaraze. 

- Jednom je grdio sobaricu jer mu je podigla majicu sa poda. Vikao je na nju: "Majica je na podu jer ja tako hoću." Pored toga, naredio je osoblju da mu ni slučajno ne menja posteljinu jer će on to sam raditi kad mu odgovara - objavljeno je u knjizi. 

Uradio skalp, pa ima smešnu frizuru

Reuters

Donald Tramp uradio je skalp, zbog čega ima smešnu frizuru. On je, naime, počeo da ćelavi, pa su mu hirurzi isekli deo kože glave koji je bio bez kose. Tu tajnu otkrila je njegova ćerka Ivanka u razgovoru sa prijateljima u Beloj kući. 

- Ivanka je objasnila prijateljima kako Tramp održava frizuru. Rekla im je da je uradio skalp kako bi uklonio delove kože bez kose. Zatim su mu preko glave razvukli ostatak kože na kojoj mu raste kosa, te sad ne izgleda ćelavo. Da bi mu frizura stajala, svako jutro posle češljanja prska je lakom - napisao je Volf. 

U knjizi se dodaje i da se Tramp farba da bi sakrio sede vlasi, i to radi posebnim preparatom: "Samo za muškarce". 

Ivanka hoće da bude prva predsednica SAD

Reuters

Volf je otkrio da Trampova ćerka i njegova savetnica Ivanka ima ambiciju da postane prva žena predsednik SAD. Ona i njen suprug Džared Kušner navodno su napravili pakt sličan onom koji su imali Klintonovi. Plan je da Džared podrži Ivankinu predsedničku kandidaturu na sve načine, kao što je to Hilari učinila za Bila 1993.     

- Nakon što je Donald Tramp postao predsednik, Ivanka i Džared su prihvatili poslove u zapadnom krilu Bele kuće i postali mu savetnici. To je bila njihova zajednička odluka. Skovali su i plan da se u budućnosti Ivanka kandiduje za funkciju predsednice Amerike čim joj se ukaže prilika - napisao je Volf. 

On je dodao da se Džared i Ivanka ugledaju na moćni duo Bila i Hilari Klinton, koji su jedno vreme bili najmoćniji par u američkom političkom životu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Golemi

pre 6 godina

Klinton imao ugled ?????????????/Eto kakvi su US predsedenici ..od Kenedija , Bush-a nepismenog, Klntona , Bureka Obame i konacno Trump!!!!!!

mali mirko

pre 6 godina

bravo tramp vidi se da je mega man koji misli i brine o svakoj sitnici pa cak i o svojoj frzuri i nije nikakav av av koji se kezi laze i krade i to samo drzavu koja mu to dozvoljava

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija