• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.01.2018

11:06

OPASNOST OD LAVINA! Skijališta u Alpima odsečena od sveta!

Vesti

OPASNOST OD LAVINA! Skijališta u Alpima odsečena od sveta!

Podeli vest

Zbog velikih snežnih padavina skijališta u Alpima u Italiji i Švajcarskoj odsečena su od sveta, prenosi BBC

Italijanski mediji javljaju da u Červiniji palo dva metra snege te da je oko 10.000 turista tamo zaglavljeno.

Slična situacija zahvatila je i švajcarski Adelboden gde je mobilisana vojska kako bi puteve raščistila od posledica klizišta.

Visok stepen opasnosti od snežnih lavina proglašen je i u austrijskom Tirolu. "Ciklon bomba" koja je pogodila istok SAD donela je sneg, poledicu i jake vetrove u mnogim gradovima. Ulice Bostona okovane ledom. Dok se u SAD beleže rekordno niske temperature, koje idu i do minus 40 stepeni Celzijusovih, Australiju su pogodili šumski požari koji su uništili zgrade i ugrozili tamošnje stanovništvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija