• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.01.2018

08:56

TRAMPOV BRAK S MELANIJOM SE RASPADA! Ona mu je samo trofej, U BELOJ KUĆI SPAVA SAM I ZAKLJUČAN!

Vesti

TRAMPOV BRAK S MELANIJOM SE RASPADA! Ona mu je samo trofej, U BELOJ KUĆI SPAVA SAM I ZAKLJUČAN!

Podeli vest

Predsednik SAD uopšte ne viđa suprugu niti s njom komunicira. Zanemaruje i njihovog sina Barona (12), kojeg izgleda uopšte ne voli, navodi se u knjizi "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" 

Brak predsednika SAD Donalda Trampa (71) i Melanije (47) bukvalno se raspada, novi su detalji koje otkriva šokantna knjiga "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" novinara Majkla Volfa. Kako se navodi, njih dvoje se skoro uopšte ne viđaju i ne komuniciraju, a on čak zanemaruje i njihovog sina Barona Vilijama (12), kojeg, reklo bi se, uopšte ne voli. 

Volf, koji je deset meseci imao neograničeni pristup Beloj kući, u knjizi ističe da su Melanija i Donald već godinama otuđeni.  

Nemaju ništa zajedničko Tramp samo voli da prijateljima pokazuje svoju lepu suprugu i predstavlja je kao trofej

Ivanka mu je prava žena

Trampovu ćerku Ivanku osoblje Bele kuće često naziva pravom ženom predsednika SAD. Kako se navodi u knjizi, Tramp je slab na nju i ne može da joj kaže ne.- Kad je objašnjavao svom prvom šefu kabineta Rejnsu Pribusu zašto je Ivanki i njenom suprugu Džaredu Kušneru dao poslove u Beloj kući, Tramp je samo rekao: "To je pomalo komplikovano" - naveo je Volf.

- Trampov brak je enigma za sve koji ga poznaju. On sa Melanijom provodi malo vremena, ponekad se ne vide i ne čuju po nekoliko dana, čak i kad su oboje kod kuće. Pre nego što je Tramp postao predsednik, Melanija nikad nije znala gde joj je muž, ali je to nije ni zanimalo. On menja rezidencije kao što neko menja sobe - naveo je novinar, inače bivši kolumnista "Gardijana", "Njujork magazina" i "Veniti fera". 

Autor je dodao da Tramp, koji je pre Melanije imao dva braka, samo voli da prijateljima pokazuje svoju lepu suprugu i predstavlja je kao trofej. Osim toga, njih dvoje nemaju nikakvih drugih dodirnih tačaka. Nije ih zbližio ni sin Baron, kojeg je Slovenka rodila 2006, godinu dana nakon što se na Floridi udala za Donalda. 

- Melaniju mnogo pogađa to što Donalda ne zanima njihov sin. Iako mu je otac, on je i dalje udaljen od malog Barona, uopšte ga ne poznaje i ne viđa. Zato je Melanija bila u suzama kad je saznala da je Tramp pobedio na izborima. Strahovala je da će preseljenjem u Belu kuću nestati njen život kakav je imala u Njujorku, a koji se uglavnom vrteo oko sina - napisao je Volf. 

TRAMP JE*E ŽENE PRIJATELJA! Otkrivene mračne tajne AMERIČKE PREDSEDNIČKE PORODICE!

Kako je dodao, Melanija je baš zato i odlagala odlazak u Vašington i pridružila se mužu tek u junu, kad je Baron završio školske obaveze u Njujorku. Međutim, odnos između prve dame i predsednika dodatno se urušio u Vašingtonu, što potvrđuju i navodi da spavaju u odvojenim sobama.

Donald Junior i Erik su glupi 

Tramp misli da su njegova dva sina Donald Junior i Erik glupi.
- Njihov otac se redovno grubo šali na njihov račun. Koristi svaku priliku da u društvu kaže kako su mu dvojica sinova bila poslednja u redu kad je Bog delio pamet - otkrio je Volf. 
On je, međutim, dodao da Tramp ima običaj da vređa sve one koji su inteligentniji od njega.

- Tramp je na vratima svoje spavaće sobe postavio dodatnu bravu čim se uselio u Belu kuću. Tamo spava sam, i to zaključan. Pre njih, samo su Džon i Džeki Kenedi spavali u odvojenim krevetima - tvrdi Vulf. 

Osim toga, u knjizi je navedeno i da Tramp najviše voli seks sa ženama svojih prijatelja, a da Melaniju uopšte ne primećuje. 

Te Volfove tvrdnje ponovo su podstakle ranije objavljene glasine da su Tramp i Melanija pred razvodom. Prema navodima nekih američkih medija, oni su odavno čak i potpisali papire za razvod. Međutim, sve je odloženo nakon što je Tramp 8. novembra 2016. pobedio na izborima i postao predsednik Amerike. 

Spekulisalo se da je jedan od povoda za raskid i Melanijina ljubavna veza sa Henrijem Simersom, potpredsednikom bezbednosne kompanije, koja između ostalog obezbeđuje zlataru "Tifani" u Tramp taueru u Njujorku. Pisalo se da su se njih dvoje upravo u Tramp taueru upoznali i tako započeli vezu. Melanija je, navodno, zbog Simersa odložila preseljenje u Vašington kako bi mogla opušteno da se viđa s ljubavnikom dok joj je muž u Beloj kući. 

Rupert Mardok: Tramp je idiot! 

Tanjug/AP Photo


Čuveni medijski magnat i vlasnik TV Foks i "Njuz korporacije" nazvao je Donalda Trampa idiotom.  - Mardok se iznervirao 14. decembra 2017. posle sastanka visoke delegacije Silicijumske doline s Trampom. Rupert je posle susreta pozvao Trampa da čuje kako je sve prošlo. Kad je saznao da Tramp nije produžio dozvole šefovima kompanija sa kojima se sreo, samo je odmahnuo glavom i kazao: "Kakav je*eni idiot" - naveo je Volf u knjizi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 6 godina

Pa ova knjiga je samo deo kampanje koja se od prvog dana vodi protiv Trampa i svako reklamiranje knjige je u stvari žal što niste dobili Hilari Klinton za predsednika. Knjiga je toliko besmislena jer taj isti koji skoro da i nije imao pristupa Trampu piše o njemu knjigu i čak zna šta je u nekom trenutku misila Melani, što može samo da proda debilizovanim Amerima. Inače, vidljiva je ta netrpeljivost između njih dvoje, tačnije njena odbojnost prema njemu koju javno demonstrira i koju ne može ni čim da opravda u situaciji kad mu toliki rade o glavi i još mu treba problem sa ženom.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija