• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

08.01.2018

09:05

NAJVEĆA TAJNA BELE KUĆE! U kakvim su stvano odnosima MELANIJA I IVANKA TRAMP?!

Vesti

NAJVEĆA TAJNA BELE KUĆE! U kakvim su stvano odnosima MELANIJA I IVANKA TRAMP?!

Podeli vest

Mediji se najčešće bave odnosima Melanije i Donalda Trampa, kao i Ivanke i Donalda, a ređe se pažnja posvećuje međusobnim odnosima dve dame koje okružuju američkog predsednika

Slažu li se Melanija i Ivanka? Upravo je to pitanje na koje je odgovor pokušao da pruži Elite Daily, a kako kažu - on nije nimalo jednostavan.

O njima se naširoko i nadugačko piše, od načina na koji odgajaju decu, preko toga šta rade u Beloj kući, do toga kako se odnose prema Trampu, ali njihov međusobni odnos retko je u fokusu. Američki mediji upoređuju koliko se razlikuju njihovi odevni stilovi i način šminkanja, ali ne i šta misle jedna o drugoj.

Jedan od razloga je i to što te dve članice porodice Tramp, iako su otvorene prema medijima, retko za njih pričaju jedna o drugoj. To i nije toliko šokantno kad se uzme u obzir da je Ivanka imala 24 godine kad je njen otac oženio Melaniju te da ona nije naročito utiecala na njen život. Uostalom, razlika između njih je samo 11 godina pa je malo onih koji očekuju da među njima vlada odnos pomajke i poćerke.

Reuters

U intervjuu koji je dala 2016. godine Harpers Bazaaru, Melanija je rekla: 

- To su odrasla deca. Ja se ne smatram njihovom majkom. Ja sam im prijateljica i tu sam za njih kad god im zatrebam.

Iako njih dve nisu pričale o međusobnim odnosima, Melanijina šminkerka Nikol Brajl 2012. je izjavila: 

- Svi Trampovi su jako posvećeni porodici, veoma su bliski.

S druge strane, u maju prošle godine Vanity Fair pisao je o problemima između Ivanke i Melanije. Dva izvora otkrila su im da su odnosi između dve dame jako hladni.

TRAMPOV BRAK S MELANIJOM SE RASPADA! Ona mu je samo trofej, U BELOJ KUĆI SPAVA SAM I ZAKLJUČAN!

U to vreme Melanija je odlučila da ostane u Njujorku dok se njenom i Donaldovom sinu Barronu ne završi školska godina. Ivanka je uskočila u ulogu prve dame, što je izazvalo napetost u njihovom odnosu.

- Uskakanje umesto Melanije stvorilo je obavezu za Ivanku - rekao je izvor magazinu.

- Ivanka i gospođa Tramp imaju blizak odnos - kratko je poručila tada Melanijina portparolka Stefani Grišam.

Ivanka je u julu 2016. u intervjuu za magazin People nahvalila maćehu.

- Ona je neverovatna majka. Prilično je neobično da žene predsedničkih kandidata ne učestvuju u kampanji svaki dan, ali ona je donela odluku koju potpuno poštujem, a to je da joj je zbog njenog sina potrebna stabilnost i rutina. Moj otac često putuje, a ona je stabilna, brižna i pouzdana figura u Baronovom životu - rekla je.

Reuters

Dodala je i da joj je Melanija inspiracija kad je reč o majčinstvu.

- Ona vodi Barona svaki dan u školu i iz škole. To je zaista divno, a ona mi je inspiracija u vaspitanju moje dece, da mi budu na prvom mestu kao njoj i da imam prave prioritete - rekla je.

KOKOŠINJAC U BELOJ KUĆI! Zakačile se TRAMPOVE ŽENE, Melanija poručila Ivani da se NE PREDSTAVLJA KAO PRVA DAMA!

Treba ipak uzeti u obzir da je taj intervju dala usred kampanje, u kojoj je imala ulogu da približi oca tada njemu nesklonoj javnosti, ali opravda i dotad iz kampanje potpuno odsutnu Melaniju.

Ali nije samo tada hvalila Melaniju. U svojoj knjizi zahvalila joj je na "podršci i prijateljstvu" i napisala da ima srce od zlata, ali kako je Ivanka majstor kad je riječ o PR-u, jasno je zašto mnogi sumnjaju da su te reči tek puka kurtoazija.

Ni fotografije ne otkrivaju previše. Iako ih je otkako su Trampovi uselili sve više, na nekima se Melanija i Ivanka srdačno smeju jedna drugoj, dok su na drugima namrgođene jedna pored druge.

Svoj članak Elite Daily zaključuje riječima: "I slažu li se? Verovatno. U najboljem slučaju ne gledaju se ispod oka i ne svađaju. Ali uprkos tome što informacije stalno cure iz Bele kuće, ovaj detalj možda nikad nećemo saznati. 

(FOTO) NAJNIŽI UDARAC DO SADA! Trampa optužili za INCEST S ĆERKOM IVANKOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija