• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti. org

08.01.2018

15:17

(VIDEO) PANCIR S DVE NOĆI UZASTOPNO OBARAO BESPILOTNE LETELICE: Moskva za sada ne saopštava čije su, ili to namerno krije!

Vesti

(VIDEO) PANCIR S DVE NOĆI UZASTOPNO OBARAO BESPILOTNE LETELICE: Moskva za sada ne saopštava čije su, ili to namerno krije!

Podeli vest

Dejstva ruskih raketno-topovskih sistema "Pancir-S" nisu iz čista mira. Ruska protivvazdušna odbrana avio-baze Hmejmim, koja se nalazi pored sirijske mediteranske luke Latakija, dve noći uzastopno  obarala je letelice. Moskva za sada ne saopštava čije su, ili to namerno krije

Podsetimo, pred Novu godinu je na Hmejmim izvršen minobacački napad. Ruski Generalštab je predložio vojnom vrhu u Damasku da uspostavi zaštićene zone dubine 10 kilometara oko obe ruske baze u Siriji (pomorska je u Tartusu) i da budu pod kontrolom pripadnika ruskog vojnog kontigenta

Kako se saznaje, obe noći je nešto obarano u okolini gradića Džebla. I, obe noći su to, po svemu sudeći, bile bespilotne letelice ili rakete.
   
Da se radilo o pravim noćnim okršajima - potvrdili su i očevici i sirijski mediji.

Elektronski mediji su objavili da se u Džebli i okolini jasno čulo lansiranje raketa z Hmejmima, a potom i "uništavanje dronova iznad grada".

PRST U OKO PUTINU! AMERI PRAVE SVOJU DRŽAVU KOD EUFRATA: Tri puta je veća od Libana, kontrolišu je plaćenici Vašingtona!

Ako je suditi po ovome, drona su bila dva.  Očevici se, međurtim, ne slažu da li se u jednom slučaju radilo o obaranju drona ili rakete.

U svakom, svi se slažu da su čuli "jaku eksploziju u vazduhu". Tvrde da su bile tri eksplozije i dve oborene bespilotne letelice.

RUSI ZNAJU SVE O F-22 RAPTORU, AMERIČKI GENERAL ŠOKIRAO VAŠINGTON! U Siriji i Iraku Moskva pronašla blago informacija o ponosu avijacije SAD!

Sirijski vojnik Samer Ahmad takođe tvrdi da su uništene dve takve letelice i da su to bili „udarni dronovi sa bombama".

Nezvanično, obe večeri su dejstvovali ruski raketno-topovski sistemi "Pancir-S".

Sve ovo, u svakom slučaju, nije iz čista mira.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija