• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2018

14:47

(FOTO) ZAPALILI TRAMPA! Ovo je jedna od NAJŠOKANTNIJIH naslovnih strama Tajma ikada!

Vesti

(FOTO) ZAPALILI TRAMPA! Ovo je jedna od NAJŠOKANTNIJIH naslovnih strama Tajma ikada!

Podeli vest

Časopis Tajm ponovo je na naslovnu stranu stavio predsednika SAD Donalda Trampa, a ovog puta su mu od kose napravili vatru!

Tramp je na naslovnici Tajma prikazan kako viče, dok mu je kosa pretvorena u plamen, uz naslov "Godina prva".

printscreen


Ta naslovna strana izašla je u trenutku kada je knjiga "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće", u kojoj je autor Majkl Volf izneo niz kontroverznih stvari, izazvala dosta bure u javnosti.


Naslovna strana smatra se nastavkom ranijih Tajmovih naslovnica na kojima se vidi Trampovo lice kako se topi uz naslov "Meltdown" i "Total meltdown" (igra reči: melting - topiti), a u smislu "raspad" i "totalni raspad". 

Njujorški njuz magazin Tajm jedan je od najuglednijih na svetu, a osnovan je 1923. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija