• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

12.01.2018

15:25

ŠOK! PUTIN NAORUŽAVA UKRAJINU: Ovo niko nije ni u ludilu očekivao, KIJEV ĆE DOBITI AVIONE, BRODOVE...

Vesti

ŠOK! PUTIN NAORUŽAVA UKRAJINU: Ovo niko nije ni u ludilu očekivao, KIJEV ĆE DOBITI AVIONE, BRODOVE...

Podeli vest

Kremlj je potvrdio da je Rusija spremna da vrati Ukrajini vojnu tehniku sa Krima. Reč je o vojnim brodovima i avionskoj tehnici 

Predlog ruskog predsednika Vladimira Putina da Ukrajini vrati vojne brodove i avione sa Krima predstavlja gest dobre volje kako bi se pitanje političkog procesa u Ukrajini pokrenulo sa mrtve tačke, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Kako je rekao, Rusija je više nego bilo koja druga zemlja zainteresovana da se Minski sporazum realizuje.

- Do početka borbenih dejstava u Donbasu deo vojne tehnike je sa Krima je vraćen Ukrajini. Međutim, nakon što je rat pokrenut, taj proces je obustavljen. Poznato je da je Putin u više navrata govorio da je zainteresovan da se odnosi sa Ukrajinom poprave, odnosno da se pomaknu sa mrtve tačke - naglasio je Peskov.

MOSKVA ZBOG SRBIJE ŽESTOKO UZVRATILA VAŠINGTONU: Mi se prema Beogradu odnosimo sa poštovanjem, za razliku od Vas!

Putin je juče u obraćanju medijima rekao da je Rusija spremna da vrati Ukrajini vojne brodove i avionsku tehniku sa Krima, iako se ona nalazi u lošem stanju.

Kada je reč o prevozu ukrajinske municije, Putin je ocenio da bi to bilo opasno, stoga je Moskva spremna da pozove stručnjake iz Ukrajine kako bi municija bila uništena.

AMERI NA PUTINA KREĆU IZ BEOGRADA: Vašington javno obznanio kakve PLANOVE IMA SA SRBIJOM I RUSIJOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija