• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.01.2018

08:33

(VIDEO) PRAVI HOROR! Ovi RODITELJI MONSTRUMI su godinama svojih 12 dece držali ZATVORENE I VEZANE U PODRUMU PORODIČNE KUĆE!

Vesti

(VIDEO) PRAVI HOROR! Ovi RODITELJI MONSTRUMI su godinama svojih 12 dece držali ZATVORENE I VEZANE U PODRUMU PORODIČNE KUĆE!

Podeli vest

Policija u američkoj državi Kaliforniji pronašla je dvanaestoro braće i sestara, starosti od dve do 29 godina, koje su roditelji držali zatvorene i vezane lancima u podrumu

Policija je sprovela akciju nakon dojave koju je dobila od 13. žrtve, jedne od sestara koja je uspela da pobegne iz podruma porodične kuće u Perisu, u okrugu Riversajd, jugoistočno od Los Anđelesa.

Google

Kuća strave

Roditelji trinaest žrtava, 57-godišnji Dejvid i 49-godišnja Luiza Tarpin su uhapšeni.

Žrtve su pronađene neuhranjene i u nehigijenskim uslovima. Delovalo je da su svi mlađi od 18, ali je naknadno utvrdjeno da je sedmoro među njima punoletno.

Kako navode mediji, Dejvid Tarpin je direktor jedne privatne škole u Perisu. Bračni par je, pre nego što se doselio u Kaliforniju 2010, živeo u američkoj državi Teksas. Istraga o slučaju je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija