• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

17.01.2018

20:37

ŠVAJCARSKI MEDIJI O BOGATSTVU KOSOVSKOG GOSPODARA RATA: Ramuš Haradinaj doček Nove godine u Sent Moricu platio 80.000 CHF, ODAKLE NJEMU TOLIKI NOVAC?!

Vesti

ŠVAJCARSKI MEDIJI O BOGATSTVU KOSOVSKOG GOSPODARA RATA: Ramuš Haradinaj doček Nove godine u Sent Moricu platio 80.000 CHF, ODAKLE NJEMU TOLIKI NOVAC?!

Podeli vest

Švajcarski list "Noje cirher cajtung" pisao je  o baškarenju kosovskog premijera tokom dočeka Nove godine u Švajcarskoj i postavio pitanje: "Odakle njemu toliki novac"?

- Nemoguće je sakriti se od političkih protivnika na Kosovu. To su pre deset godina iskusili svedoci koji su hteli da svedoče protiv Ramuša Haradinaja, a onda zaćutali. Haradinaj je dva puta oslobođen optužbi za ratne zločine i danas je premijer zemlje. 

Ali sada je morao sam da shvati da je i dalje teško sačuvati tajne u ovom isprepletanom društvu velikih porodica - piše "Noje cirher cajtung" u kratkom osvrtu na "misteriozno bogatstvo bivšeg gospodara rata".

Haradinaj je naime tiho proslavio Novu godinu sa suprugom, troje dece i nećakom u Švajcarskoj, ni manje ni više nego u hotelu "Karlton" u Sen Moricu.

- Povezanost sa Švajcarskom on deli sa mnogim bivšim kadrovima gerilske trupe OVK. Pre nego što je u ratu 1998/99. godine postao ratni vođa regiona Dukađin, radio je kao izbacivač u noćnom klubu. Švajcarska je dakle logičan izbor za odmor - piše list.

"Ali otkud Sen Moric i otkud Karlton", pita se istraživački portal "Insajderi".

Za jednu noć u 160 kvadrata carskog apartmana, koji je Haradinaj navodno rezervisao, mora da se izbroji oko 5.000 franaka. Zajedno sa novogodišnjom večerom i drugim udobnostima desetodnevni odmor navodno je stajao oko 80.000 franaka. Portal prenosi da se tačan iznos ne može dati jer hotel ne daje podatke.

 A i kabinet Haradinaja ćuti. Tamo kažu da se radi o privatnim izdacima sa kojima država nema ništa, prenosi Dojče vele.

TRI RAZLOGA ZAŠTO ALBANCIMA NA KOSOVU ODGOVARA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA!

(VIDEO) ŠEŠELJ NA TV PINK: STRANCI STOJE IZA UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA!

ON BI KOSOVO DO NIŠA! Ko je "gospodar Kosova" iz senke - KADRI VESELJI?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija