• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2018

19:29

JEZIVA PRIČA IZ RUSIJE! MONSTRUMI OD RODITELJA SILOVALI ĆERKU: Hteli da je pripreme za svet odraslih?!

Vesti

JEZIVA PRIČA IZ RUSIJE! MONSTRUMI OD RODITELJA SILOVALI ĆERKU: Hteli da je pripreme za svet odraslih?!

Podeli vest

Bračni par iz Volgograda terao devojčicu (12) na seks utroje, nekad ju je silovao samo otac, a čak ju je i majka zlostavljala veštačkim penisom. Kažu da su hteli da je poduče seksu. Preti im 20 godina robije 

Ruski bračni par iz Volgograda mesecima je silovao svoju dvanaestogodinju ćerku, pod izgovorom da je priprema za svet odraslih! Monstrumi majka (34) i otac (34) uhapšeni su u martu 2017, a u ponedeljak je protiv njih podignuta optužnica, na osnovu koje bi mogli da budu osuđeni na kaznu do 20 godina zatvora.

Imali seks utroje


Prema navodima portparolke lokalne policije Ines Osipove, roditelji su pretvorili svoju ćerku u seksualnog roba. Oni su je svakodnevno najbrutalnije zlostavljali od decembra 2016. do marta 2017. godine, kad je zločin otkriven.

Rođaci tvrde da ništa nisu znali

Baba i prababa silovane devojčice (12) živele su u istom stanu sa roditeljima koji su je zlostavljali, ali tvrde da nisu ni naslutile kroz kakav užas prolazi njihova unuka.
- Saslušali smo ostale ukućane, ali oni su naveli da nisu znali za zločin. Istraga će pokazati da li je to tačno - rekli su istražitelji.


- Otac i majka su terali devojčicu da spava zajedno sa njima u krevetu. Tamo bi je primoravali na seks utroje i brutalno je silovali na razne načine. Malena nije znala šta ju je snašlo - rekla je Osipova.


Ona je dodala da su i otac i majka ponekad samostalno imali seks sa ćerkom.

- Otac je umeo da siluje ćerku pred suprugom koja je to sve gledala. Žena je takođe povremeno navlačila na sebe veštački penis, pomoću kojeg je mučila sopstveno dete - ispričala je portparolka.


Zlostavljanje je otkriveno nakon što je devojčica otišla kod lekara jer je imala problema sa menstrualnim ciklusom. 


- Lekar ju je pregledao i otkrio da nije nevina. Pitao ju je sa kim je imala odnose, a ona se slomila i priznala da je majka i otac siluju. Doktor je pozvao policiju, koja je uhapsila roditelje. Njima je odmah oduzeto roditeljsko pravo, a brigu o devojčici preuzela je socijalna služba - kazala je Osipova.

Nisu se pokajali


Na saslušanju, monstruozni par je priznao zločin i nije pokazao nikakvo kajanje. Oni su naveli da su silovali ćerku kako bi je pripremili za svet odraslih.


- Smatram da je mnogo bolje za dete da izgubi nevinost sa sopstvenim ocem nego sa nekim strancem. Bolje je da je mi, kao roditelji, podučimo seksualnim pozama i drugim detaljima o seksu i tako joj pokažemo kako izgleda svet odraslih - ispričala je majka na saslušanju, na kojem je priznala da je i sama bila silovana kad je imala 13 godina.


Roditelji iz pakla ostaće u pritvoru u Volgogradu do početka suđenja i nemaju pravo na kauciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija