• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2018

22:40

UŽAS! PRODAVALA ĆERKINU NEVINOST ZA 21.500 EVRA! Ruskinja htela da zaradi na sopstvenom detetu!

Vesti

UŽAS! PRODAVALA ĆERKINU NEVINOST ZA 21.500 EVRA! Ruskinja htela da zaradi na sopstvenom detetu!

Podeli vest

Irina Gladkih (35) iz Čeljabinska uhapšena jer je od policajca na tajnom zadatku, koji se predstavio kao biznismen iz Moskve, uzela novac za seks sa njenom ćerkom (13). Preti joj do deset godina robije

Ruskinja Irina Gladkih (35) iz Čeljabinska pokušala je da proda nevinost svoje ćerke (13) za 21.500 evra. Ona je planirala da podvede tinejdžerku jednom bogatašu iz Moskve, međutim, ispostavilo se da je to policajac na tajnom zadatku, pa je prilikom primopredaje para uhapšena. Ako bude osuđena, preti joj do deset godina zatvora zbog trgovine ljudima.

Upala u klopku

Gladkihova je na internetu pronašla biznismena iz Moskve koji je bio voljan da plati 1,5 miliona rubalja (21.500 evra) kako bi imao seks sa devojčicom. Nakon što su detalji susreta ugovoreni, Ruskinja je sa ćerkom i svojom drugaricom (25) avionom otputovala u Moskvu 10. januara. Tamo su se u jednom restoranu našle sa biznismenom kako bi uzele pare i zaključile posao. Međutim, ispostavilo se da je biznismen u stvari policajac, koji je radio u velikoj operaciji suzbijanja trgovine ljudima.

Zafalilo joj para
Htela sam da prodam ćerkinu nevinost jer mi je bio potreban novac
Irina Gladkih

Irina Volk, portparolka ruskog ministarstva unutrašnjih poslova, navela je da je Gladkihova uhapšena čim je primila novac.
- Naš čovek se pretvarao da je biznismen i ugovorio je ceo susret. Sastao se sa osumnjičenima u Moskvi i predao im novac. Čim su Gladkihova i njena saučesnica primile pare, uhapšene su. Biće optužene za trgovinu ljudima, za šta je prema ruskom zakonu zaprećena kazna do deset godina zatvora- rekla je Volkova.

Osumnjičene su na saslušanju priznale zločin. Gladkihova je kazala da je htela da proda ćerkinu nevinost jer joj je bio potreban novac.
- Sa ćerkom sam došla u Moskvu da bih upoznala bogatog čoveka i dobila finansijsku pomoć. On je zauzvrat trebalo da ima seks sa mojom ćerkom, koja je devica - priznala je majka, a priču je potvrdila i saučesnica.

Radi kao prostitutka

Posle njihovog hapšenja, devojčica je odvedena u bolnicu na preventivni pregled. Kad je utvrđeno da je zdrava, socijalne službe su preuzele brigu o njoj jer nema oca. Iako njena majka tvrdi da radi kao agent za nekretnine u Čeljabinsku, mediji pišu da ona godinama zarađuje kao prostitutka. Dok je bila mlađa, radila je kao foto-model. Takmičila se i na lokalnom takmičenju za mis.

Prodaju ćerke pedofilima preko interneta

Slučaj Irine Gladkih, koja je prodavala ćerkinu nevinost da bi zaradila pare, nije usamljen. Ruskinje Marija G. i Svetlana K. uhapšene su u avgustu 2009. jer su pedofilima preko interneta pokušale da prodaju nevinost svojih ćerki. Marija G. je imala ponudu od 6.000 dolara, dok je Svetlana za svoju ćerku Alionu (13) dobila 12.000 dolara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija