• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

25.01.2018

16:58

(FOTO/VIDEO) TRAMP OTKAČIO MELANIJU, ZAMENIO JE LEPOTICOM KOJA BI MOGLA DA MU BUDE ĆERKA!? Fatalna manekenka ga teši, čisti cipele i kopira Slovenku!

Vesti

(FOTO/VIDEO) TRAMP OTKAČIO MELANIJU, ZAMENIO JE LEPOTICOM KOJA BI MOGLA DA MU BUDE ĆERKA!? Fatalna manekenka ga teši, čisti cipele i kopira Slovenku!

Podeli vest

Ona ima samo 29 godina, a već je uz ćerku Ivanku glavna osoba od poverenja američkog predsednika Donalda Trampa

Od posla glavnog koordinatora njegove predsedničke kampanje, bivša manekenka Houp Hiks stigla je do zvanja direktorke komunikacija u Beloj kući.

Toliko je bliska Trampu da se novinar Majkl Vulf odvažio da u svojoj novoj knjizi "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" indirektno otkrije da predsednik suprugu Melaniju vara upravo sa Hiksovom.


- Siguran sam u to - rekao je Vulf u emisiji Bila Mejera na pitanje da li Donald Tramp ima ljubavnicu.

Odmah su ga upitali da li ima neki konkretan dokaz za to, ali je Vulf kazao da direktnog nema, ali je dao zanimljiv odgovor.

- Nisam imao plavu haljinu - rekao je ovaj novinar aludirajući na aferu bivšeg predsednika Bila Klintona i Monike Levinski.


- Morate čitati između redova i shvatiti. Sve je tamo - dodao je Vulf koji je knjigu napisao od mnogobrojnih razgovora sa zaposlenima u Beloj kući.

Nemački Bild ubeđen je da je mislio na Houp Hiks, mladu i zgodnu direktorku komunikacija.

- Oženjeni muškarci nisu joj problem što je pokazala aferom sa Korijem Levandovskim. Iako nema nikakvo političko iskustvo, njena karijera krenula je neverovatnom brzinom. Prvo je radila kao savetnica Ivanke Tramp, a onda i kao portparol Trampove kampanje. I sam Vulf u knjizi potvrđuje kako Houp najbolje 'čita' Trampa i kako je u kampanji najviše vremena provodila s njim. Vulf navodi i da je tokom nekog službenog puta i čistila Trampu cipele - piše Bild.


Kad "ljubavnica" počne da kopira ženu

Trampova osoba od poverenja poslednjih meseci upadljivo je počela da kopira modni stil njegove supruge Melanije.

Dok se tokom kampanje oblačila i imala frizuru nimalo različitu od Ivanke Tramp, Hiksova je napravila neobičan zaokret i sada veoma podseća na Melaniju - piše Biznis insajder.

I časopis GQ slaže se u oceni da se kod Houp dogodila "dramatična promena izgleda".


Niko Trampa ne brani srčanije od nje

Neki psiholozi kažu da nije čudno što Houp Hiks sve više podseća na Melaniju. Kao da se previše uživela u ulogu Trampove desne ruke.

To mogu da potvrde i njeni, doduše jako retki tvitovi.

- Predsednik Tramp ima magnetsku specifičnost i zrači pozitivnom energijom koja je zarazna za one koji se nalaze oko njega. Briljantan je i sa velikim smislom za humor i neverovatnom sposobnošću postiže da se svaka osoba oseća posebno - napisala je ona.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija