• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2018

17:54

ŠREDER SE ŽENI PETI PUT​! Bivši nemački kancelar našao novu ženu i to Južnokorejku!

Vesti

ŠREDER SE ŽENI PETI PUT​! Bivši nemački kancelar našao novu ženu i to Južnokorejku!

Podeli vest

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder (73) oženiće se ove jeseni peti put, a njegova izabranica je Južnokorejka Kim So Jeon (47)

Šreder je na konferenciji za novinare u Seulu rekao da mesto i datum venčanja još nisu utvrđeni, ali da je upoznao porodicu buduće supruge, koja je po zanimanju prevodilac.

Političar, kojeg zovu "Audi kancelar" jer je imao četiri braka, koliko ima i krugova na poznatom nemačkom automobilu, kazao je da je veoma uzbuđen.

- Radujem se novom početku. Živećemo malo u Hanoveru u Nemačkoj, ali i u Južnoj Koreji. Želeo bih bolje da naučim korejski jezik i vodim normalan život u toj zemlji - naveo je Šreder.

26 godina mlađa je Kim So Jeon od Gerharda Šredera

On je otkrio da je verenicu upoznao na jednoj konferenciji u Nemačkoj.
- Kim je predstavnica Nemačke agencije za ekonomski razvoj. Sreli smo se u Hanoveru na jednom događaju - rekao je bivši kancelar.

Iako nije želeo da kaže da li je Kim razlog njegovog razvoda od bivše supruge, novinarke Doris Šreder Kepf, mediji spekulišu da je baš to povod za kraj osamnaestogodišnjeg braka. To je nagovestila i Kepfova prilikom rastanka 2016. godine.
- Povod za razvod je to što je Gerhard u novoj vezi. Ipak, to nije jedini razlog - kazala je Kepfova, koja je tokom braka sa Šrederom usvojila dvoje siročića iz Sankt Peterburga.

Šreder je, inače, poznat kao ženskaroš. Prvi put se oženio 1968. bibliotekarkom Evom Šubah, sa kojom je bio u braku samo četiri godine. Razveli su se 1972, a iste godine Šreder se venčao profesorkom politikologije i aktivistkinjom En Tašenmaher. Sa njom je bio u braku do 1984, kad se oženio aktivistkinjom za prava životinja Hiltrud Hampel. Nju je ostavio 1997, iste godine kad se venčao sa Kepfovom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija