• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.01.2018

21:17

REŠENA ZAGONETKA KUTIJE IZ TIFANIJA: Mišel Obama otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp

Vesti

REŠENA ZAGONETKA KUTIJE IZ TIFANIJA: Mišel Obama otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp

Podeli vest

Bivša prva dama SAD Mišel Obama konačno je, posle godinu dana, otkrila šta je bilo u plavoj kutiji iz "Tifanija" koju joj je Melanija Tramp poklonila na dan inauguracije budućeg predsednika SAD

- To je bio lep ram za slike - rekla je Mišel za emisiju koju vodi Elen Dedženeres, u svom prvom pojavljivanju od odlaska iz Bele kuće.

- Postoji protokol. To je kao državna poseta kada ti kažu - radiš ovo, oni stoje ovde i drugo. Nikad ranije nije se uručivao poklon tom prilikom, tako da sam razmišljala šta da radim sa njim- objasnila je Mišel Obama, prenosi Ej-Bi-Si-Njuz.

Publika se na to nasmejala, a ona je dodala da su se svi sklonili. "Niko nije dolazio da uzme kutiju", navela je, napominjući da ju je suprug tada spasio.

- Razmišljala sam da li treba da se slikamo sa poklonom? A onda je moj muž spasio dan. Uzeo je kutiju i sklonio je pozadi - rekla je bivša prva dama.

(VIDEO) MELANIJA MAJSTOR ZA SLANJE PODSVESNIH PORUKA! Evo šta se krije iza njene odluke da NE PODRŽI MUŽA U DAVOSU!

NAJVEĆA TAJNA BELE KUĆE! U kakvim su stvano odnosima MELANIJA I IVANKA TRAMP?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija