• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2018

18:09

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRUŠEN RUSKI VOJNI BORBENI AVION U SIRIJI! Pilot se katapultirao, ALI GA EKSREMISTI ZVERSKI UBILI!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRUŠEN RUSKI VOJNI BORBENI AVION U SIRIJI! Pilot se katapultirao, ALI GA EKSREMISTI ZVERSKI UBILI!

Podeli vest

Ruski borbeni avion je oboren na severoistoku Sirije, prema tamošnjim izveštajima, a pobunjenici su objavili video-snimak na kom se vidi pilot koji je upravljao avionom i koji je sav krvav i bez svesti. Da su pilota, pošto je uspešno iskočio iz aviona i živ se spustio na zemlju, ubili ekstremisti, potvrdila je i Sirijska opservatorija za ljudska prava 

Nesreća letelice se dogodila u oblasti koju drže pobunjenici. Kako je saopštila Sirijska opservatorija za ljudska prava, pilot se katapultirao nakon čega je navodno zarobljen.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kome je prikazan trenutak kada je pogođen avion.

Takođe, jedan neimenovani ekstremista rekao je za AP da je ruski pilot ubijen nakon što je pružio otpor hapšenju i pucao iz svog pištolja na ekstremiste koji su pokušali da ga uhvate živog. 
TASS takođe prenosi da će se Rusija pridružiti naporima Turske u Idlibu kako bi dopremila telo ubijenog ruskog pilota. 

Na severozapadu provincije aktivni su tvrdokorni džihadisti, kao i Hajat Tarir al-Šam, grupa povezana sa Al Kaidom. Letelica je bila podrška napadu koji se odvijao na zemlji. Rusko Ministarstvo odbrane još nije komentarisalo poslednji incident.

LUDAK PUCAO NA PROLAZNIKE U ITALIJI! Ranjeno najmanje četvoro migranata!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 6 godina

Pilot u farmerkama!!!!???... Nesto mi to ne pije vodu... Mnogo propagande je tu...

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija