• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti. org

04.02.2018

18:28

OVO SE NIJE DESILO 2.000 GODINA: UDARIO JEVREJ NA JEVREJA: Netanjahu optužio Soroša da finansira proteste protiv Izraela!

Vesti

OVO SE NIJE DESILO 2.000 GODINA: UDARIO JEVREJ NA JEVREJA: Netanjahu optužio Soroša da finansira proteste protiv Izraela!

Podeli vest

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu optužio je jevrejskog milijardera Džordža Soroša da stoji iza kampanje protesta protiv izraelskog plana o deportaciji hiljada afričkih migranata

Netanjahu je na sednici vlade rekao da "Soros takođe finansira protest", kao i da je "(bivši predsednik SAD Barak) Obama proterao dva miliona infiltratora i oni nisu rekli ništa".

Izraelski premijer je tako odgovorio na komentar ministra iz svoje konzervativne partije Likud Ofira Akunisa koji je rekao da ekstremni levičari protestuju protiv proterivanja, a da ih finansiraju evropske zemlje.

Izraelski mediji podsećaju da je premijer Mađarske Viktor Orban vodio kampanju protiv Soroša, optužujući ga da koristi "svoje bogatstvo, moć i uticaj i mrežu nevladinih organizacija da naseli milione migranata u Mađarsku i Evropsku uniju".

Izraelska uprava za stanovništvo i imigraciju jutros je počela da uručuje obaveštanja o deportacijama hiljadama migranata iz Eritreje i Sudana.

Obaveštenja se sada daju samo neoženjenim muškarcima bez dece koji pokušavaju da obnove svoje vize, a što moraju da čine svaka dva meseca. Oni moraju da napuste Izrael u roku od dva meseca ili će biti uhapšeni.

VAJNBAUMOVA ŠAMARČINA HRVATSKOJ: Izložba u Jasenovcu smišljena da sakrije MASAKR SRBA, JEVREJA I ROMA!

Izraelski aktivisti za ljudska prava i jevrejske zajednice u SAD oštro su kritikovali plan deportacije.

Desetine izraelskih eksperata za međunarodno pravo apelovale su na vrhovnog tužioca Avišaja Mandelblita da ponovo razmotri odluku o odobrenju plana deportacije.

Promo

Dvadeset pet akademika napisalo je da ideja o deportaciji krši odredbe međunarodnog prava kojima se zabranjuje proterivanje ljudi u državu u kojoj mogu da se suoče s progonom, mučenjem i nehumanim odnosom.

HRVATI OD IZRAELA KUPUJU ČAK 12 AVIONA F-16! 'Komšije' najavile svoje jako opasne namere! Spremaju se za novi rat sa Srbijom!

Oni su optužili vlasti da ne vode računa i sistematski odbijaju zahteve za azilom.

U Izraelu, prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova, trenutno ima oko 38.000 afričkih migranata i onih koji traže azil, a 72 posto si Eritrejci i 20 odsto Sudanci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 6 godina

Gresite, nije prvi put. Soros vec godinama finansira raznorazna Palestinska udruzenja koja direktno rade protiv interesa Izraela i Jevrejskog naroda. Soros, Olbrajtova itd. su Jevreji, isto kao sto su Natasa Kandic i Sonja Biserko Srpkinje. Znaci samo na papiru...

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija