• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba

04.02.2018

19:56

TURCI PRETE AMERIKANCIMA: Ako teroristi ne napuste Mandžab I VI ĆETE SE NAĆI NA NIŠANU!

Vesti

TURCI PRETE AMERIKANCIMA: Ako teroristi ne napuste Mandžab I VI ĆETE SE NAĆI NA NIŠANU!

Podeli vest

Američki vojnici u uniformi Odreda narodne samoodbrane sirijskih Kurda (JPG) mogli bi da postanu cilj operacije Oružanih snaga Turske u Siriji, zapretio je zamenik premijera Turske Bekir Bozdag

- Ako teroristi (JPG) ne napuste sirijski Mandžab počećemo vojnu operaciju u području Sirije, kao i u regionu istočno od reke Eufrat. Pritom, američki vojnici u uniformama JPG mogu da postanu ciljevi operacije naših Oružanih snaga - izjavio je Bozdag za televiziju CNN Turk.

Bozdag je u sredu pozvao Vašington da uloži napore kako bi sprečio sukob američkih i turskih vojnika na severu Sirije. Prema njegovim rečima, Ankara radi sve kako bi se to izbeglo, ali napore treba da preduzmu obe strane.

Turska je sinoć saopštila da je nedaleko od kurdske enklave Afrin u Siriji poginulo osam turskih vojnika. Pet vojnika, kako je navedeno u saopštenju, poginulo je u napadu na tenk turske vojske. U istoj oblasti poginula su još tri vojnika.

Od početka turske ofanzive „Maslinova grančica“ poginulo je 13 turskih vojnika i najmanje dvadeset četvoro njima bliskih boraca sirijske opozicije, prenosi “Sputnjik”.

(VIDEO) TURCI U ŠOKU, ŽESTOKA KONTRA KURDA U SIRIJI: Ankara za 24 sata imala VIŠE POGINULIH nego OD POČETKA OPERACIJA!

KOMANDANT AMERIČKE VOJSKE U SIRIJI: Činimo sve da izbegnemo sukob sa Turskom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija