• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

09.02.2018

08:41

GORE OD HORORA! U mrtvačnici SILOVAO LEŠ rijaliti zvezde!

Vesti

GORE OD HORORA! U mrtvačnici SILOVAO LEŠ rijaliti zvezde!

Podeli vest

Policija i dalje traga za manijakom koji je ubio rijaliti zvezdu, a bolesnika koji je silovao leš ne mogu da oisude jer ne postoji odgovarajući zakon!

Ruska policija je pronalaženjem novih dokaza o ubistvu rijaliti zvezde Oksane Aplakaeve (31) otkrila još jednu grozotu. 

U potrazi za ubicom koji je zvezdu ruskog Velikog brata ubio 2008. godine, a potom njeno beživotno telo bacio u kanal na ulasku u Moskvu, policija je došla do novih dokaza. Međutim, kako je prošlo deset godina od zločina, bila je neophodna ekshumacija Oksaninog tela. Kada su otkopali kovčeg rijaliti zvezde, istražitelji su saznali da je neko silovao Oksanin leš!

facebook

Daljom istragom ustanovljeno je da je Oksanino telo seksualno zlostavljano u mrtvačnici, a radnik mrtvačnice je priznao zločin. Međutim, okrivljeni nije osuđen na zatvorsku kaznu, pošto u Rusiji ne postoji zakon protiv nekrofilije. Ipak, dobio je otkaz, a sada se buni što više nigde ne može da pronađe posao.

- Nakon što se ovo otkrilo ne mogu više da pronađem posao - rekao je okrivljeni grobar, prenosi Dejli Mejl.

Manijaka je napustila i supruga i prekinula svaki kontakt sa njim.

Informacije o novim dokazima koji bi mogli da dovedu do Oksaninog ubice nisu saopšteni.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija