• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.02.2018

16:10

VESIĆ: Surčin će biti vodeći deo Beograda po investicijama

Vesti

VESIĆ: Surčin će biti vodeći deo Beograda po investicijama

Podeli vest

Surčin će u narednih nekoliko godina postati vodeći deo Beograda kada je investiranje u pitanju, izjavio je danas kandidat za gradskog odbornika sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Goran Vesić koji je sa građanima te opštine razgovarao o budućim projektima

S tim u vezi, on je najavio da će se u Dobanovcima raditi kanalizacija i fiskulturna sala za osnovnu školu.

 - Osim toga, radićemo rekonstrukciju domova kulture u Boljevcima, Dobanovcima i Surčinu, adaptaciju stare škole u Surčinu koja će postati vrtić, izgradnju nacionalnog fudbalskog stadiona koji će se nalaziti na teritoriji opštine Surčin -  naveo je Vesić i dodao da je u planu i izgradnja terena za golf i Lidla. Tokom razgovora uglavnom je bilo reči o uređenju ulica, postavljanju autobuskih stajališta, kao i semafora radi veće bezbednosti učesnika u saobraćaju... 

Informer

 - Opština Surčin je danas bolje mesto za život nego pre četiri godine, a za naredne četiri treba da bude mnogo bolje nego što je sada i to je ono što je suština, samo tako treba da radimo - istakao je Vesić. Grad Beograd je u prethodne četiri godine u razvoj prigradskih naselja uložio 350 miliona evra, istakao je Vesić navodeći da je to više nego u periodu od 2008. do 2012. godine kada je za tu namenu uloženo manje od 100 miliona evra.Aktuelna gradska vlast je pokazala da pođednako tretira centralne i periferne delove grada, rekao je on i podvukao da ne smeju da postoje građani prvog i drugog reda, te da svi moraju da imaju kanalizaciju, vodu, put i javni prevoz.

Informer

On je naveo da je prošle godine u Beogradu izdato građevinskih dozvola za milion kvadrata i podsetio da svako ko dobije građevinsku dozvolu plaća naknadu za građevinsko zemljište, te da se od tih para ulaže u kanalizaciju, vodovod, puteve, škole, vrtiće...

On je istakao da je važno da se u državi vodi jedinstvena politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vlade Srbije, Grada Beograda i opštine jer, kako je ocenio, samo tako mogu da se reše problemi.Vesić je poručio građanima da kada vide predsednika Vučića da se sastaje sa svetskim državnicima, da je to poruka investitorima da ulažu u Srbiju."Nama treba mir i stabilnost. Neće niko da ulaže pare tamo gde se ljudi svađaju i zato je važno da imamo jednu politiku", poručio je Vesić i pozvao građane da 4. marta glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemanja

pre 6 godina

Vec sada je Surcin najjaca industrijska zona u Srbiji, ako tako nastavi bice jos jaci.

SURCINAC

pre 6 godina

Sadasnja vlast pokazuje da vodi ispravnu politiku da ,deluje prema prioritetima i utvrdjenoj strategiji. Svi delovi Beograda su im podjednako bitni, jer se kvalitet zivota stanovnistva ne deli geografski vec ravnomerno. Gradjani Surcina ce znati da cene one koji su pomogli Surcinu da postane prosperitetna opstina. Ne treba takodje zaboraviti da je Surcin najmladja opstina.

Leka

pre 6 godina

Jedinstvena politika na svim nivoima vlasti dovodi do rešavanja svih postojećih problema.

Leka

pre 6 godina

Surčin je jednako važna gradska opština, kao i bilo koja druga beogradska opština.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija