• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2018

08:36

LIDER FILIPINA ŠOKIRAO SVET! Duterte: ŽENAMA PUCAJTE U VAGINU, da postanu bezvredne!

Vesti

LIDER FILIPINA ŠOKIRAO SVET! Duterte: ŽENAMA PUCAJTE U VAGINU, da postanu bezvredne!

Podeli vest

Predsednik Filipina, govoreći o borbi protiv ekstremističkih grupa, poručio vojsci da "ne ubija žene pobunjenike, već da im puca u vaginu kako bi postale bezvredne"

Predsednik Filipina Rodrigo Duterte (72), poznat po kontroverznim potezima i izjavama, naredio je svojim vojnicima da "ne ubijaju žene pobunjenike, već da im pucaju u vaginu". On smatra da na taj način pobunjenice u njegovoj zemlji neće umreti, već će bez polnog organa postati bezvredne!?

Duterte je prošle nedelje, govoreći o pretnji žena, članica ekstremističkih grupa, posavetovao vojnike kako da se ponašaju.

- Imamo li žene koje nose oružje? Onda su one borci. Amazonke. Pucajte im u vaginu - naveo je Duterte.

ŠOKANTNO PRIZNANJE PREDSEDNIKA FILIPINA! Duterte: UBIO SAM ČOVEKA jer me je popreko pogledao!

Predsednik Filipina, koji sebe voli da naziva gradonačelnikom jer je bio na toj funkciji 22 godine u gradu Davao, poručio je vojsci da ne puca na žene pobunjenike da bi ih ubila.

- Recite vojnicima da je gradonačelnik izdao novu naredbu. Nećemo ubijati te žene. Samo ćemo im pucati u vagine kako bi postale bezvredne - rekao je Duterte.

Zaslužile su
Imamo li žene koje nose oružje? Onda su one borci. Amazonke. Pucajte im u vaginuRodrigo Duterte
7 hiljada dilera droge i narkomana Duterte je pobio od kada je došao na vlast 2016.

Ta njegova najnovija izjava šokirala je ceo svet. Povodom toga reagovala je organizacija za zaštitu ljudskih prava Hjuman rajts voč (HRW).

- Ovo je samo poslednja u nizu mizogenih izjava predsednika Rodriga Dutertea. On konstantno podstiče vojnike na seksualno nasilje tokom oružanog konflikta, što je kršenje međunarodnih humanitarnih zakona - rekao je Karlos Konde, šef azijskog odseka HRW.

On podseća da Duterte stalno potencira nasilje nad ženama. U maju prošle godine, kad je uveo vanredno stanje zbog borbe protiv pobunjenika povezanih sa Islamskom državom (ISIS), poručio je vojnicima da slobodno siluju žene.

- Samo radite svoj posao, a ja ću se pobrinuti za ostalo. Ako silujete tri žene, reći ću da sam to ja uradio i ići ću u zatvor umesto vas - naveo je tada predsednik Filipina.

DUTERTE: IMAŠ SINA NAVUČENOG NA DROGU, UBIJEŠ GA I TO JE TO! Filipinski predsednik rekao nasledniku šta ga čeka ako ga ulovi sa narkoticima!

Duterte se, inače, našao na meti kritika od kada je 30. juna 2016. došao na vlast. On je odmah pokrenuo rat protiv droge, a do sada je prema njegovom naređenju ubijeno najmanje 7.000 preprodavaca droge i narkomana. Osim toga, Duterte je šokirao javnost prošle godine, pohvalivši se da je ubio čoveka u tuči kad je imao samo 15 godina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Acaxxx

pre 6 godina

Kakva laz.Hajka američke bagre,samo zato sto je pokrenuo borbu protiv droge.

Marcco

pre 6 godina

.... to i približava se Rusiji i Kini. Kupuje oružje od njih umesto deset puta skuplje od SAD. Nerazuman neki čovek...

Marcco

pre 6 godina

Nisam baš siguran da je koristio reč "vagina"... Ma čovek je genije! Na stranu ovo sa Amazokama, čovek je rešio problem prodaje i konzumacije droga za manje od 3 meseca. Pobijo je stoku i završio stvar za sva vremena.

Monster

pre 6 godina

I njemu ga treba odseci i staviti mu ga odpozadi

Svedok

pre 6 godina

Radim sa filipincima na bliskom istoku.i svi ga hvale.kazu da je manila sada bezbedan grad.i da slobodno moze nocu da se seta.sto nije bio slucaj do pre dve godine.

Rajko

pre 6 godina

Аух, шта тек чека педере... Тромблон?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija