• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.02.2018

10:55

NEĆU TVOJE SAUČEŠĆE SE*ONJO! Učenica škole u Floridi BRUTALNO ODGOVORILA Trampu!

Vesti

NEĆU TVOJE SAUČEŠĆE SE*ONJO! Učenica škole u Floridi BRUTALNO ODGOVORILA Trampu!

Podeli vest

Nakon što je američki predsednik Donald Tramp putem Tvitera izjavio saučešće porodicama 17 žrtava ubijenih u napadu u srednjoj školi u Floridi, jedna učenica te škole mu je besno odgovorila, a njen tvit se proširio velikom brzinom

"Moje saučešće i molitve su sa porodicama žrtava strašnog napada na Floridi. Nijedno dete, nijedan učitelj ili bilo ko drugi nikada ne bi trebalo da se oseti nebezbedno u nekoj američkoj školi", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.

Nakon toga usledio je buran odgovor 16-godišnje učenice Sare Čedvik.

"Ne želim tvoje saučešće ti je*eni se*onjo, moji drugovi i profesori su upucani. Veliki broj mojih drugara iz razreda je ubijen. Učini nešto umesto što šalješ molitve. Molitve neće popraviti ovo. Ali kontrola oružja bi mogla da spreči da se opet desi", poručila je Sara.

printscreen

Ovaj njen odgovor lajkovalo je više od 350 hiljada ljudi, a njih 150 hiljada ga je podelilo.

Ona je kasnije obrisala tu objavu i postavila novu poruku u kojoj se izvinjava zbog pogrdnih reči, ali ne i zbog besa.

"Što se tiče mog tvita upućenog predsedniku Trampu, izvinjavam se na psovkama. Nadam se da znate da sam 16-godišnjakinja koja je juče izgubila prijatelje i učitelje. Bila sam i još uvek sam ljuta. Izvinjavam se za svoj komentar, ali ne i za bes", poručila je Sara.

U srednjoj školi u Floridi u sredu je 19-godišnji Nikolas Kruz, bivši učenik te škole, ušao naoružan sa puškom R-15 i počeo da puca na učenike na hodnicima.

U tom napadu život je izgibilo 17 osoba, povređeno je njih 15, a kao je preneo BBC, do sada je među žrvama identifikovano njih 12 starosti između 14 i 18 godina.

(FOTO/VIDEO) MONSTRUM NEVINOG LICA! Ovo je prva fotografija MASOVNOG UBICE SA FLORIDE!

Kruz je, kako je prethodno izvestio BBC, nakon što je uhapšen i priveden bez prava na kauciju, priznao zločin i dodao da je sa sobom poneo i dodatnu municiju.

Ovo je, kako je BBC preneo, verovatno 18. pucnjava u školi u SAD ove godine, a 291 od 2013. godine.

SLUČAJ NAPADAČA SA FLORIDE: MOGUĆ PROPUST FBI! Znali su za napadača i ništa nisu uradili

Do pucnjave je došlo u školi u gradu Parklend, oko 72 kilometara severno od Majamija koju pohađa više od 3.000 đaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gagi

pre 6 godina

ČEGA SE PAMETAN STIDI TIME SE BUDALE PONOSE...ŠTA NAMA DOBRO MOŽE DOĆI OD NJIH,SAMO PSOVKE,I DRUGE LUDOSTI...PARDON SEM TRUMANOVIH JAJA

Miki

pre 6 godina

Stvarno su tamo bolesni. Pa nije Tramp pucao na vas. Da ste mu dali pravu podršku, rešio bi on sve te probleme sa kojima danas živi Amerika i unutra i napolju.

surovi

pre 6 godina

A ti Saro ??? ŠTA SI TI URADILA da to sprečiš ??? Iako si znala da je taj dečko problematičan i da je tukao dečka svoje bivše devojke ..... TI SI ĆUTALA !!! Ne dira tebe pa što da mu se zameraš.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija