• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/All thats interesting

16.02.2018

19:24

(VIDEO) O NJOJ NIKO NIŠTA NIJE ZNAO DECENIJAMA! Otkriveno gde danas živi ćerka PABLA ESKOBARA!

Vesti

(VIDEO) O NJOJ NIKO NIŠTA NIJE ZNAO DECENIJAMA! Otkriveno gde danas živi ćerka PABLA ESKOBARA!

Podeli vest

Pablo Eskobar bio je "Kralj kokaina", nemilosrdni vladar kartela Medeljin i za sobom je ostavio dvoje dece koje je dobio sa ženom Marijom

Dok se sin Huan Pablo, danas Sebastijan Marokin, često pojavljuje u medijima i daje intervjue o svom ocu, s druge strane, njegova ćerka Manuela živi pod lažnim imenom i konstantnim strahom da će se otkriti ko je zapravo ona, i da bi za zlodela svog oca mogla da plati životom.

Manuela je, pre nego što je naučila da hoda, naučila da beži. Pošto je bila jedina ćerka Pabla Eskobara naučila je kako je to živeti pod svetlom miliona dolara, ali i kako je to živeti u mrklom mraku, prenosi sajt All thats interesting.

Priču o životu Pabla Eskobara gotovo da svi znaju, kao i onu o njegovoj smrti, ali baš ta poslednja ne predstavlja kraj, već početak jedne nove zamršene priče.

Nakon smrti "kralja kokaina" njegova porodica je uspela da se nastani u Argentini. Žena Marija Henao, ćerka Manuela i sin Huan Pablo živeli su zajedno.

Youtube printscreen

Godinama su tražili azil strahujući za svoje živote zbog odmazde u Kolumbiji. Međutim, dugo nijedna država nije htela da im da azil, a pomoć su tražili čak i od Vatikana. Konačno, 1995. godine uspeli su da odu u Mozambik, pa Brazil i kasnije u Argentinu, gde su živeli pod lažnim imenima.

Manuela je za sada jedini član porodice Eskobar koji nikada nije privođen. Imala je jedva devet godina kada je njen otac ubijen i od tada za nju gotovo niko i da ne zna.

Kada su joj uhapšeni majka i brat, to je bila prva vest o Manueli posle više godina. Medeji su preneli da ona nije uhapšena s njima. Uskoro je "El Tempo" objavio da ona živi pod lažnim imenom Huana Manuela Marokin Santos u Buenos Ajresu.

Živela je sama u zgradi Haramilo, u stanu broj 17. Iako se šuškalo da Eskobarova deca "spavaju" na milionima ukradenog novca, Manuela je živela veoma skromno. Čak se i borila da ostane u srednjoj klasi. Daleko od toga da je imala milione za trošenje.


Život Huane Marokin je svakako bio bolji nego život Manuele Eskobar.

Ali i Huana i Manuela su delile nešto - a to je strah. Kada su joj majka i brat uhapšeni, Manuelin strah je oživeo i još jednom je bila uplašena tinejdžerka. Iako su oboje pušteni zbog nedovoljno dokaza, Manuela je nastavila da živi "pod ključem" skrivajući se od sveta.

Youtube printscreen

Dok njen brat nema više nameru da se krije i piše knjige o životu Pabla Eskobara, Manuela živi kao samotnjak. Imala je nekoliko depresivnih epizoda i pokušaja samoubistava.

Izučava odnose s javnošću, ali se bori sa depresijom. Živi sa bratom i njegovom ženom koji se staraju o njoj. Huan Pablo je u poslednjem intervjuu rekao da Manuela živi u strahu da će joj se neko osvetiti zbog dela čoveka koga je jedva poznavala - svog oca i da će za njih morati da plati svojim životom.

(VIDEO) ISTINA O ŽENI PABLA ESKOBARA: Bila je udata za kralja kokaina, danas živi u STROGOJ TAJNOSTI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija