• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

16.02.2018

19:29

STOTINU RUSKIH RATNIH BRODOVA I PODMORNICA PLOVI OKEANIMA: Treba li veći razlog za paniku u SAD i NATO!

Vesti

STOTINU RUSKIH RATNIH BRODOVA I PODMORNICA PLOVI OKEANIMA: Treba li veći razlog za paniku u SAD i NATO!

Podeli vest

Rusija koristi 100 ratnih brodova i podmornica za osiguravanje bezbednosti plovidbe svetskim morima. Zona dejstva snaga Ratne flote Moskve  odavno ne završava na granicama mora na koja Rusija izlazi

Na današnji dan od 70 do 100 ruskih ratnih brodova i podmornica plovi svetskih morima, rekao je glavni komandant Ratne mornarice Rusije admiral Vladimir Koroljev u intervjuu za vojni list Crvena zvezda.

Na pitanje novinara šta potvrđuje okeanski status Ratne mornarice Rusije, Koroljev je odgovorio da nikakva potvrda nije potrebna, jer se zona dejstva snaga Ratne flote Rusije odavno ne završava na granicama mora na koja Rusija izlazi.

- Uspostavili smo vojno prisustvo u svetskim morima i spremamo se da realizujemo zadatke u svakom regionu. U različito vreme u morima i okeanima nalazi se od 70 do 100 ratnih brodova i podmornica - rekao je glavni komandant Ratne mornarice Rusije.

On je naveo da se Ratna flota trudi da realizuje zadatke ministra odbrane Sergeja Šojgua o povećanju prisustva  Rusije u svetskim morima. Koroljev je napomenuo da ti zadaci nemaju agresivnu konotaciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 6 godina

Trebalo bi svi Predsednici da stave prst na celo,pre nego sto ozbiljno naljute Putina !

bubasvaba

pre 5 godina

A stace brodovi nato u kineskom moru ili bilo gde kako samo ruski smetaju ili je zvace .... gace A A.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija