• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2018

22:01

 KANADSKI PREMIJER SIN FIDELA KASTRA? Glasine se proširile nakon emotivnog oproštaja od kubanskog lidera!

Vesti

KANADSKI PREMIJER SIN FIDELA KASTRA? Glasine se proširile nakon emotivnog oproštaja od kubanskog lidera!

Podeli vest

Pokojni vođa Kubanske revolucije pravi je otac Džastina Trudoa, spekulišu mediji u SAD. Oni tvrde da je Fidelov sin koji se ubio, Fidel Kastro Dijaz Balart, ostavio poruku u kojoj Trudoa naziva polubratom 

Kanadski premijer Džastin Trudo (47) sin je pokojnog vođe Kubanske revolucije Fidela Kastra, spekulišu američki mediji. Prema njihovim navodima, Kastrov sin Fidel Kastro Dijaz Balart, koji se ubio 1. februara, ostavio je iza sebe oproštajnu poruku u kojoj Trudoa pominje kao svog polubrata. 

Promiskuitetna majka

Mediji u SAD pišu da nije tajna da je Trudoov pokojni otac Pjer Trudo, premijer Kanade u periodu od 1980. do 1984, bio blizak prijatelj sa Fidelom. Pjer je sa suprugom Margaret, koju je oženio 1971, iste godine kad se Džastin rodio, često odlazio na Kubu. Međutim, veruje se da ju je sa sobom vodio i pre braka. 

Informer

SA MAJKOM KAD JE BIO BEBA Džastin u naručju Margaret Trudo

Upoznali se
Bila mi je čast što sam upoznao Kastra. Otac ga je s ponosom nazivao prijateljem
Džastin Trudo

- Margaret, koja je 29 godina mlađa od Pjera, bila je poznata po promiskuitetu. Bila je u vezi sa senatorom Tedom Kenedijem, a brak sa Trudoom stavio je tačku na glasine da je imala ljubavnu aferu sa Ronijem Vudom, gitaristom grupe "Rolingstons". S obzirom na sve to, sunce i plaže na Kubi verovatno su odradili svoje, te je komunistički revolucionar, kojem zavođenje žena nikad nije bio problem, opčinio Margaret - navode američki portali.

Informer

KAO JAJE JAJETU Džastin Trudo neverovatno liči na Fidela Kastra

Oni podsećaju da je Trudoov brak sa Margaret od starta bio predmet žute štampe, baš zbog njenih brojnih ljubavnih veza.

Kuba ćuti, što je
znak odobravanja

Oni koji veruju u to da je Trudo sin Fidela Kastra kažu da su ih u to još više ubedili kubanski zvaničnici, koji se uopšte nisu oglasili povodom najnovijih glasina.
- Interesantno je to što Kuba uopšte nije reagovala na glasine o Trudou. Verovatno nemaju šta da demantuju, pa su rešili da ćute jer je sve istina - navode korisnici društvenih mreža.

- Brak im je tokom godina bio turbulentan, zbog čega je i završen 1984 - objašnjavaju mediji.

Kao dokaz da je Fidel pravi otac Džastina Trudoa, sajtovi u SAD su objavili fotografije njih dvojice, na kojima neverovatno liče. Mladi Fidel imao je tršavu kosu, identičnu kao Trudo, imaju isti osmeh, oblik očiju i izraz lica.
Takođe, mediji navode da je još jedan od dokaza i to što je Trudo često hvalio Kastra na društvenim mrežama. Isticao je njegovu posvećenost zemlji i njegovom narodu.

Informer

VELIKI PRIJATELJI Fidel Kastro i Trudo na Kubi

Emotivni oproštaj

Inače, prvi put su se spekulacije o tome da je Džastin Trudo Fidelov sin pojavile nakon smrti vođe Kubanske revolucije u novembru 2016. Trudo se tada od Kastra veoma emotivno oprostio na društvenim mrežama.
- Bila mi je čast što sam ga upoznao. Bio je čovek koji je voleo Kubu i svoj narod više od svega i kojeg je moj otac sa ponosom nazivao prijateljem - naveo je Trudo nakon Kastrove smrti.

Mediji i korisnici društvenih mreža su tu poruku odmah protumačili kao da je Trudo svestan da je jedno od gomile vanbračne dece, za koju se priča da je kubanski lider imao. Te spekulacije su vrlo brzo utihnule, ali ih je sada ponovo podstakla navodna oproštajna poruka Fidelovog sina, čija sadržina nije objavljena. 

Vlada Kanade negirala glasine

Glasine o tome da je Džastin Trudo sin Fidela Kastra toliko su se proširile internetom da je kanadska vlada bila prinuđena da reaguje. U zvaničnom saopštenju navedeno je da te spekulacije nisu tačne, ne navodeći više detalja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zorica

pre 6 godina

Веома сам поштовала и дивила се горостасу, какав је био Фидел Кастро! Али, Џастин Тридо (не Трудо, као данас) како смо некада говорили, личи на господина Пјера, свога оца. Има његове плаве очи. Пјер Трудо није имао женску лепоту, већ је био необично шармантан и маркантан мушкарац, широког, загонетног осмеха! Смела бих да се кладим у ове своју тврдњу да је садашњи премијер Канаде син Пјера Трудоа! А свакој лепој жени је најлакше прикачити ознаку "промискуитетна"...

Sale

pre 6 godina

Ovaj momak, Džastin Trudo, je toliko različit i od svog oca i od svojih zemljaka da je prosto neverovatno da je Kvebežanin jer je to jedna nacija koja danas broji preko 7 miliona a svi potiču od nekoliko desetina hiljada frankofona iz Evrope i u nastojanju da se očuvaju kao zajednica nisu se mešali sa anglofonima tako da su kao posledica ukrštanja istog genetskog materijala poprilično degenerična nacija. Preko 30 % dece usnovnoj školi je sa nekim potrebama što se vidi po govoru, pokretima, hodu a ovaj momak je prava atleta, inteligentan, lep, ma neeema veze sa svojim sunarodnicima, xexe, Fidelov sin.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija