• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2018

18:26

TRAMP UOPŠTE NE VOLI SINA BARONA: Šokantne tvrdnje američkih medija, predsednik ne krije netrpeljivost prema SVOM NAJMLAĐEM DETETU?!

Vesti

TRAMP UOPŠTE NE VOLI SINA BARONA: Šokantne tvrdnje američkih medija, predsednik ne krije netrpeljivost prema SVOM NAJMLAĐEM DETETU?!

Podeli vest

Predsednik SAD na svakom koraku pokazuje netrpeljivost prema svom najmlađem detetu, koje je dobio s Melanijom. U ponedeljak mu nije dozvolio da se vozi u istim kolima s njim

Američki predsednik Donald Tramp uopšte ne voli svog najmlađeg sina Barona (12), kojeg je dobio u braku sa Melanijom, spekulišu mediji u SAD. Oni navode da je Tramp to više puta dosad dokazao, a poslednji incident dogodio se u ponedeljak, kad je sinu zabranio da se vozi u istom automobilu s njim.

Nije ga ni pogledao

Prema navodima američke štampe, mali Baron je posebnim vozilom dovezen na aerodrom u Palm Biču nakon vikenda provedenog sa roditeljima u njihovoj vili u Mar-a-Lagu u Floridi. Tramp i Melanija su se vozili crnim džipom, dok je njihov sin stigao ubrzo posle njih u belom vozilu tajne službe. Predsednika SAD i njegovu suprugu iz kola su do aviona dopratili agenti tajne službe, dok je Baron u pratnji obezbeđenja kaskao za njima. Tramp i Melanija su se odmah stepenicama popeli u avion, ne osvrćući se za sinom, koji je bio vidno neraspoložen. 

- Baron je, takođe, iz Vašingtona sam otputovao u Mar-a-Lago. Njegovi roditelji su iz Bele kuće otišli u petak, a Baron nije viđen s njima. Verovatno je doputovao dan kasnije - pišu američki tabloidi.

Nikad ne priča o njemuU javnosti Tramp nikad nije zagrlio sina, niti voli da priča o njemu

Kako dodaju, to nije prvi put da je Tramp pokazao netrpeljivost prema svom najmlađem detetu. Kad god je predsednik prinuđen da se u javnosti pojavi sa celom porodicom, Baron je uvek u drugom planu, iza majke i oca, obično pognute glave.

- U javnosti Tramp nikad nije zagrlio sina, niti voli da priča o njemu. S druge strane, usta su mu uvek puna ćerke Ivanke, sa kojom je od sve petoro dece najbliži - navode mediji u SAD.

Informer

Da u odnosu između Trampa i malog Barona nešto nije u redu otkrila je početkom godine knjiga "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" novinara Majkla Volfa. On je napisao da predsednik SAD jedva poznaje svog najmlađeg sina i da ne provodi vreme s njim.
- Melaniju mnogo pogađa to što Donalda ne zanima njihov sin. Iako mu je otac, on je stalno udaljen od malog Barona, uopšte ga ne poznaje i ne viđa. Zato je Melanija bila u suzama kad je saznala da je Tramp pobedio na izborima. Strahovala je da će preseljenjem u Belu kuću nestati njen život kakav je imala u Njujorku, a koji se uglavnom vrteo oko sina - navedeno je u knjizi.

Informer

Nije ni hteo dete

List "Veniti fer" ranije je pisao da Tramp uopšte nije hteo dete s Melanijom.
- Uprkos tome, Melanija je samo šest meseci nakon venčanja 2005. zatrudnela. Tada joj je bilo 35 godina i praktično je uhvatila poslednji voz da rodi dete - pisao je "Veniti fer".

Kako je jedan od predsednikovih prijatelja naveo za taj list, Tramp je pristao na to da Melanija rodi dete, ali pod uslovom da vrati manekensku formu odmah nakon porođaja.
- Obećala mu je da će se sve brzo vratiti u normalu. Međutim, bez obzira na to, bio je jako drzak prema njoj tokom trudnoće. Nikad je nije pitao kako se oseća, nije joj otvarao vrata da prođe, niti se brinuo da sa velikim stomakom ne padne. Govorio joj je: "Htela si da imaš bebu, eto ti sad" - ispričao je taj prijatelj, koji nije želeo da mu se objavi ime.

S druge strane, Slovenka je mislila da će je dete zbližiti s mužem, s kojim nema ništa zajedničko, međutim, to se očigledno nije dogodilo.
- Melanija je stoga sebi i sinu napravila život u Njujorku, odvojen od Trampa. Preseljenje u Belu kuću, gde su svi zajedno, verovatno joj jako teško pada, naročito zato što je Trapova netrpeljivost prema Baronu postala vidljivija nego ikad - pišu američki mediji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija