• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

26.02.2018

19:04

(VIDEO) BRUTALNI LAVROV PONIZIO EU I UDARIO JOJ ŠAMARČINU, Rusija neće tražiti ukidanje sankcija, niti će o tome pregovarati!

Vesti

(VIDEO) BRUTALNI LAVROV PONIZIO EU I UDARIO JOJ ŠAMARČINU, Rusija neće tražiti ukidanje sankcija, niti će o tome pregovarati!

Podeli vest

Moskva nije spremna da traži ukidanje sankcija EU ili da pregovara o uslovima za njihovo ukidanje, ali se zalaže za dijalog sa partnerima, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na konferenciji za novinare

- Mi nikada ne tražimo od Evropske Unije ili druge zemlje koje su se pridružile sankcijama da ih ukinu, niti će se neki pregovori voditi o uslovima za njihovo ukidanje. Mi smo spremni da se osigura, da se trenutna situacija udalji od neke vrste politike izolacije, kako u pogledu pokušaja izolacije Rusije, tako i u pogledu samoizolacije, koju je EU sada u određenoj meri postavila - rekao je Lavrov.

On je dodao da će Rusija biti spremna da sledi dogovorene oblasti saradnje. 

- Spremni smo da pozitivno odgovorimo na poslovne zahteve, koji se sve češće i glasnije zalažu u korist prevazilaženja takvog nezdravog stanja. Tako je bilo tokom nedavnog sastanka nemačkog biznisa sa predsednikom Putinom, kao i da predstavnicima francuskog biznisa - rekao je ministar Lavrov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hrvoje

pre 6 godina

Auuuu strasno je ponizio EU. Od stida ne izlaze iz kuca!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija