• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2018

08:35

(FOTO) PUCNJAVA U ŠKOLI U ALABAMI! Ubijena učenica, ranjen učenik!

Vesti

(FOTO) PUCNJAVA U ŠKOLI U ALABAMI! Ubijena učenica, ranjen učenik!

Podeli vest

U srednjoj školi u Alabami dogodila se pucnjava u kojoj je 17-godišnja učenica ubijena, dok je učenik istih godina ranjen, a vlasti su danas saopštile da je najverovatnije reč o nenamernom incidentu

Vršilac dužnost načelnika policije u Birmingemu, Orlando Vilson, rekao je da istražitelji ispituju okolnosti pucnjave koja se dogodila u sredu po podne za vreme odmora u srednjoj školi Hafman, jedne od najvećih u tom gradu, prenosi danas AP.

Prema Vilsonovim rečima, za sada je utvrđeno da osoba koja je pucala nije "neko ko nije iz škole", ali je on odbio da kaže ko je otvorio vatru iz pištolja i o kom tipu pištolja je reč, mada su, kako je naveo, vlasti to utvrdile.

Tokom istrage biće izanalizirani video-snimci nadzorne kamere i obavljeni razgovori sa učenicima i nastavnim osobljem, rekao je Vilson.


Za sada, niko nije uhapšen, a ubijena učenica i ranjeni učenik nisu identifikovani, napominje američka agencija.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija