• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2018

21:51

BRITANSKA POLICIJA O MASOVNOM TROVANJU NERVNIM GASOM!  Posle napada pomoć zatražila 21 osoba, RUSKI ŠPIJUN I ĆERKA I DALJE KRITIČNO?!

Vesti

BRITANSKA POLICIJA O MASOVNOM TROVANJU NERVNIM GASOM! Posle napada pomoć zatražila 21 osoba, RUSKI ŠPIJUN I ĆERKA I DALJE KRITIČNO?!

Podeli vest

Britanska policija saopštila je da je 21 osoba tražila pomoć u bolnici zbog izloženosti nervnom agensu korišćenom u napadu na bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegovu ćerku Juliju

Šef policije Viltšira saopštio je da su samo tri osobe i dalje hospitalizovane zbog izloženosti nervnom agensu.
Skripalj i njegova ćerka i dalje su u kritičnom stanju.

Bivši dvostruki agent Sergej Skripalj (66) i njegova ćerka Julija (33) nađeni su u besvesnom stanju u nedelju na klupi u engleskom gradu Solsberiju i od tada se nalaze u bolnici, u kritičnom stanju, a u bolnicu je prebačen i neimenovani policajac koji se našao na mestu događaja kada su oni pronađeni.
Skripalj je bivši pukovnik ruske vojno-obaveštajne službe koji je 2006. osuđen u Rusiji po optužbama da se bavio špijunažom u korist britanske obaveštajne službe MI6. Tada je osuđen na 13 godina zatvora, ali je 2010. oslobođen u okviru razmene špijuna sa SAD, nakon čega se sklonio u Britaniju.

AFERA RUSKI ŠPIJUN TRESE OSTRVO: Britanska policija otkrila ČIME JE OTROVAN BIVŠI OPERATIVAC KGB!


Ruska bezbednosna služba (FSB) tvrdila je da je on počeo da radi za britanske tajne službe dok je 1990-ih služio u vojsci i da im je prenosio informacije klasifikovane kao državne tajne, naveo je Bi-Bi-Si.

OTROVAN RUSKI ŠPIJUN U ENGLESKOJ?! Pronađen u nesvesti na klupi, prebačen u bolnicu u kritičnom stanju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija