• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2018

18:29

PIJAN UBIO ŽENU TOKOM SEKSA: Šokantna ljubavna igrica se tragično završila, SUPRUGU JE ZADOVOLJAVAO GRANATOM!

Vesti

PIJAN UBIO ŽENU TOKOM SEKSA: Šokantna ljubavna igrica se tragično završila, SUPRUGU JE ZADOVOLJAVAO GRANATOM!

Podeli vest

Ruben Valera Korneho iz Perua tokom seksa sa suprugom Jubicom Ljerenom kao pomagalo na njen zahtev koristio tromblonsku minu. U tom trenutku oboje su bili pijani, a žena je na kraju iskrvarila i umrla

Peruanac Ruben Valera Korneho iz grada Arekipa uhapšen je u sredu jer je ubio suprugu Jubicu Ljerenu dok ju je tokom seksa zadovoljavao granatom!? Korneho je naveo da se incident desio dok su oboje bili pijani i da je posle svega zaspao, pa je tek ujutru shvatio da mu je žena mrtva.

Horor scena

Korneho je policiji na saslušanju ispričao da je kobne noći bio sa suprugom u noćnom provodu.
- Malo smo više popili. Čim smo ušli u sobu, počeli smo da vodimo ljubav. Jubica je želela da je zadovoljim nekim predmetom koji imamo u kući. Htela je da ga koristim kao seksualnu igračku kako bi nam bilo zanimljivije u krevetu - rekao je muž.

Informer

UŽAS Ljerena nađena sva u krvi

Igračka
Htela je da koristim granatu kao seksualnu igračku kako bi nam bilo zanimljivije u krevetu
Ruben Valera Korneho

Peruanac je dodao da se dalje više ničeg ne seća.
- Kad sam se ujutru probudio, zatekao sam ženu oblivenu krvlju kako leži na krevetu. Nije se pomerala, niti je davala znake života. Odmah sam pozvao hitnu pomoć i policiju - ispričao je Korneho.

Šef lokalne policije Havijer Arana, koji istražuje slučaj, naveo je da je prizor u stanu bio jeziv.
- Žena je nepomično ležala i bila je sva krvava u predelu karlice. Kad nam je suprug rekao da su imali grub seks, potražili smo pomagalo koje joj je gurnuo u vaginu. Šokirali smo se kad smo shvatili da je u pitanju tromblonska mina duga 40 centimetara i prečnika šest centimetara - rekao je Arana.

On je dodao da je bomba stajala među ostalim seksualnim pomagalima.
- Na njoj su se nalazili tragovi krvi i stidnih dlaka. Oružje je bilo deaktivirano, pa nije eksplodiralo tokom odnosa. Očigledno je bilo u kući samo kao suvenir - rekao je Arana.

Informer

Lekovi protiv bolova

Šef policije je istakao da su u blizini kreveta nađene i kutije sa lekovima protiv bolova.
- Očigledno je da su supružnici koristili analgetike kako žena ne bi osećala bolove. I dalje ne možemo da verujemo da je bilo kome palo na pamet da koristi granatu tokom seksa - kazao je Arana.

Korneho je optužen za ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja. Međutim, uprkos smrtonosnim povredama koje je naneo supruzi, pušten je da se brani sa slobode. Njemu je, međutim, oduzet pasoš kako ne bi mogao da napušta državu.

Porodica u šoku

Vošington Ljerena, otac Jubice Ljerene, u šoku je nakon što je čuo kako mu je ubijena ćerka. On je peruanskim medijima poručio da zet mora da ide u zatvor zbog svega što je uradio njegovoj mezimici.
- Sudija treba da se stidi jer je pustila Rubena Valeru Kornehu da se brani sa slobode. Boriću se za pravdu do samog kraja. Neću odustati dok taj krvnik ne odgovara - rekao je Ljerena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Golemi

pre 6 godina

Koji je bio kalibar? a da je tek pukka, koji bi to flash bio!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija