• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2018

14:03

(VIDEO) PUTIN NA NBC, OČI U OČI SA SEKSI PLAVUŠOM KOJA GA JE PROVOCIRALA U KREMLJU! Ovog puta nije pominjao "tabletice", ALI JE MORALA DA PADNE NA NJEGOV ŠARM!

Vesti

(VIDEO) PUTIN NA NBC, OČI U OČI SA SEKSI PLAVUŠOM KOJA GA JE PROVOCIRALA U KREMLJU! Ovog puta nije pominjao "tabletice", ALI JE MORALA DA PADNE NA NJEGOV ŠARM!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin dao je intervju atraktivnoj voditeljki NBC Megan Keli, i tom prilikom joj otkrio mnoge stvari o kojima ranije nije pričao

Bez obzira na ranije "neprijatne susrete", Megan Keli je uspela da dobije Putina kao gosta u svom "jedan na jedan" formatu emisije, a na svom Tviter profilu uoči emitovanja intervjua najavila je "suočavanje" sa Vladimirom Putinom.


Razgovor je tekao u prijateljskom tonu, iako su seksi plavuša i ruski predsednik pre malo manje od godinu dana na zasedanju Peterburškog međunarodnog ekonomskog foruma, imali žestok okršaj. Keli je tom prilikom isprovocirala predsednika Rusije do te mere da ju je brutalno ućutkao.

Uporna voditeljka sedam puta je pitala Putina o umešanosti Rusije u hakersku aferu, kojom je zapadni establišment optužuje za uticanje na izbore u Sjedinjenim Američkim Državama i pomaganje Donaldu Trampu da dođe na vlast. Nakon serije neugodnih pitanja ruski predsednik više nije mogao da izdrži.

- To je, jednostavno, nekakva histerija i nikako je ne možete prekinuti! Treba vam dati tableticu nekakvu, šta li?! Ima li neko tableticu? Dajte tableticu! - odgovorio joj je Putin.

(VIDEO) NEKA JOJ NEKO DA TABLETICU! Lepa američka voditeljka OPASNO IZNERVIRALA PUTINA!

Nakon toga Megan je rekla da se ruski predsednik u privatnim razgovorima ponaša drugačije, da je "učtiv i nežan", a kada se kamere uključe postaje Putin koga svi znamo.

Pošto su zakopali ratne sekire, Putin je u intervju između ostalog rekao da želi da popravi odnose sa Vašingtonom, a smatra da isto želi i njegov američki kolega Donald Tramp, s tim što postoje "sile" koje mu to ne dozvoljavaju.

- Slušajte, dajte da sednemo mirno, pričamo i ovo rešimo. Verujem da aktuelni predsednik (Tramp) želi to isto, ali postoje sile koje mu ne dozvoljavaju da to uradi - rekao je Putin u intervjuu za NBC.

Tanjug/AP

- Vi ste doneli odluku, na nivou parlamenta, na nivou Kongresa i stavili ste Rusiju na listu svojih neprijatelja. Zašto ste to uradili? Da li smo mi uveli sankcije SAD? SAD su uvele sankcije nama - rekao je Putin u intervjuu.

Govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u Rusiji, zakazanim za 18. mart, Putin je veoma kratko rekao da je sve na ruskim glasačima. Predsednik Rusije takođe je naglasio da je spreman da sarađuje sa opozicijom.

Upitan da li je mogao da pomiluje opozicionog aktivistu Alekseja Navaljnog kako bi on učestvovao na predsedničkim izborima, Putin je rekao da bi voleo da sarađuje sa takvim ljudima i da je spreman na to.

- Želimo da Rusiju načinimo jačom, kompetitivnijom i efektnijom zemljom, koja se oslanja na svoju snagu. Imamo takve ljude. Svako može da bude pomilovan ukoliko to zaslužuje - rekao je.

Tanjug/AP

Tramp je ranije nazvao Putina "jakim liderom", koji je uradio odličan posao u smislu onoga što predstavlja i koga predstavlja. Američki predsednik je novinarima rekao da se Putin "apsolutno" nije mešao u predsedničke izbore 2016. godine.

Uzvraćajući komplimente, Putin je Trampa u intervjuu nazvao "biznismenom sa ogromnim iskustvom" i osobom koja brzo uči, uprkos tome što je nov u politici.

- Razume da bi trenutne i potencijalne partnere trebalo poštovati, ukoliko se stremi ka odnosu saradnje. Međusobne optužbe i vređanja ne vode nikud - rekao je Putin, dodajući da Trampove tvitove ne čita, niti koristi Tviter.

On se, kako kaže, izražava na drugačije načine, a Trampa je nazvao "modernijim pojedincem".

Tanjug/AP

Komentarišući optužnicu specijalnog savetnika u istrazi o mogućem ruskom mešanju u američke predsedničke izbore Roberta Malera, Putin je rekao da ga "nije briga" što je podignuta optužnica protiv 13 ruskih državljana i tri kompanije zbog mešanja u izbore.

- Pa šta ako su Rusi? Ima više 146 miliona Rusa. Pa šta? Briga me... Oni ne predstavljaju interes ruske države - rekao je Putin.

Pogledajte kako je tekao razgovor Putina i Megan Keli:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
papundek

pre 6 godina

Ako je on kepec ti si obican puzavac, gmaz je za tebe velicina koju nikad neces dosegnuti! A vi u redakciji nastojte da ovo ne objavite!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece
Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Nastradali podoficir bio otac troje dece

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija